לנתח שוב,או לשמוח בחלקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנתח שוב,או לשמוח בחלקי
    מלי
    02/05/2011

שלום,לפני שנה וחודשיים עברתי ניתוח להגדלת החזה.השתלים מחוספסים 145 CC.תוצאות הניתוח היו מאוד מוצלחות אך לאחר כמה חודשים,התחילה התקשות שגורמת לתחושה לא טיבעית ששינתה את מראה השתל. כתוצאה מכך גם הפיטמות זזו קצת לצדדים.יש לציין שאני מאוד רזה ולכן השינוי ניכר.המצב גורם לי לאי נוחות גם להסתרת החזה שניראה לא טיבעי וגם המגע המלאכותי. הבנתי שיש לי קופסית בדרגה2.5.לקחתי סינגולר במשך חודשיים,השינוי היה קטן מאוד..ההתלבטות היא:האם הסיכויים לשפר את המצב (לנקז את הריקמה,סינגולר מההתחלה וכו')הם באחוזים טובים,כנגד הסיכון בלהיכנס שוב לחדר ניתוח.

אשמח לשמוע את דעתכם,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לנתח שוב,או לשמוח בחלקי

הוספת תגובה

• לנתח שוב,או לשמוח בחלקי - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    03/05/2011

מלי שלום

התקשות קופסית יכולה לגרום לשינוי במראה השד ולעיתים אף לגרום לכאב.
    במידה ואת חיה בשלום עם השינויים במראה החזה ואינך סובלת מכאב , ניתן להשאיר את המצב כפי שהוא.
    ההמלצה שלי בדרך כלל היא לקחת סינגולר במשך שלושה חודשים במידה ובמהלך החודשיים אכן היה שינוי.
    יש סיכוי טוב שניתוח ישפר או יתקן את המצב אך יש להביא בחשבון שהנטייה להתקשות הקופסית קיימת וקיים סיכון שגם לאחר הניתוח השני תהייה אצלך התקשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא למהר

מלי
    03/05/2011

תודה על התגובה. אני אנסה לקחת סינגולר למשך שלושה חודשים ושוב אעשה ערכת מצב.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו