מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לנתח שוב,או לשמוח בחלקימלי02/05/2011
שלום,לפני שנה וחודשיים עברתי ניתוח להגדלת החזה.השתלים מחוספסים 145 CC.תוצאות הניתוח היו מאוד מוצלחות אך לאחר כמה חודשים,התחילה התקשות שגורמת לתחושה לא טיבעית ששינתה את מראה השתל. כתוצאה מכך גם הפיטמות זזו קצת לצדדים.יש לציין שאני מאוד רזה ולכן השינוי ניכר.המצב גורם לי לאי נוחות גם להסתרת החזה שניראה לא טיבעי וגם המגע המלאכותי. הבנתי שיש לי קופסית בדרגה2.5.לקחתי סינגולר במשך חודשיים,השינוי היה קטן מאוד..ההתלבטות היא:האם הסיכויים לשפר את המצב (לנקז את הריקמה,סינגולר מההתחלה וכו')הם באחוזים טובים,כנגד הסיכון בלהיכנס שוב לחדר ניתוח.
אשמח לשמוע את דעתכם,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנתח שוב,או לשמוח בחלקי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר03/05/2011מלי שלום
התקשות קופסית יכולה לגרום לשינוי במראה השד ולעיתים אף לגרום לכאב.
במידה ואת חיה בשלום עם השינויים במראה החזה ואינך סובלת מכאב , ניתן להשאיר את המצב כפי שהוא.
ההמלצה שלי בדרך כלל היא לקחת סינגולר במשך שלושה חודשים במידה ובמהלך החודשיים אכן היה שינוי.
יש סיכוי טוב שניתוח ישפר או יתקן את המצב אך יש להביא בחשבון שהנטייה להתקשות הקופסית קיימת וקיים סיכון שגם לאחר הניתוח השני תהייה אצלך התקשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא למהר
מלי03/05/2011תודה על התגובה. אני אנסה לקחת סינגולר למשך שלושה חודשים ושוב אעשה ערכת מצב.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?