אחרי הגדלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי הגדלה
    סיגל
    16/05/2011

שלום רב
    אני חודשיים אחרי הגדלת חזה ומה שהיה החלום של חיי הפך לסיוט . כשהגעתי לייעוץ נאמר לי שרוחב בית החזה אינו שווה למעשה צד אחד רחב יותר מהשני לפי הבנתי מצב די שכיח . לאחר הניתוח אכזבה גדולה לא יוצאת מהבית מתפשטת רק בחושך ופשוט בוכה כל הזמן. שד אחד נראה סבבה ושב במקומו בעוד שהשד השני גבוה מאוד נראה כחמישה ס"מ יותר מהשני מבחינת גובה נפוח יותר ובמבט המצד נראה כמו בננה הרופא טוען שזאת עצם שהיתה שם עוד קודם איך ייתכן שמעולם לא נראתה ההגדלה אגב נעשתה מתחת השריר .. מה עושים במקרה כזה ? יש לציין שבבגדים זה נראה בסדר אבל לא לשם כך נעשה הניתוח אם כך יכולתי להשתמש בחזיות מסוימות ולהשיג את אותה תוצאה אני הרי לא מסתובבת עירומה ברחוב . מיואשת נורא השקעתי את מירב כספי זמני וכאביי בניתוח הזה ומאז לא יוצאת מהבית אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הגדלה

הוספת תגובה

• אחרי הגדלה - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    16/05/2011

היי סיגל,

עם כל הרצון לעזור, קשה לתת יעוץ רציני ללא בדיקה במקרה כמו שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיגל

הילה
    28/05/2011

קודם כל הצטערתי מאוד לשמוע! אני עומדת לפני ניתוח והצלחת להלחיץ אותי מאוד. תוכלי לשתף פרטים אצל מי עשית את הניתוח?...
    אם לא ניתן לשתף בפורום תוכלי למסור אי מייל שניתן לצור איתך קשר?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו