הקטנת חזה בין הריונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנת חזה בין הריונות
    לולה
    28/05/2011

שלום, אני בהריון ראשון בחודש שביעי ונכון לעכשיו מצב החזה שלי מזעזע, גדול כבד ונפול. לאחר הלידה אני מעוניינת להקטין את החזה מאחר ולא אצליח לסבול עוד הריון עם חזה כזה. מה ההשלכות לזה? ידוע לי כי יש סיכוי שלא אוכל להניק אך האם ההריונות הבאים "יהרסו" לגמרי את הניתוח?
    דרך אגב, תוך כמה זמן לאחר הלידה/ הנקה ניתן לבצע את הניתוח?

תודה מראש על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקטנת חזה בין הריונות

הוספת תגובה

• הקטנת חזה בין הריונות - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    28/05/2011

היי,

אני ממליץ להמתין חצי שנה לאחר שהפסקת להניק (או חצי שנה לאחר הלידה, במידה ואת לא מניקה) לפני שאת מבצעת ניתוח הקטנת חזה.
    לעיתים לא ניתן להניק לאחר הניתוח ויתכן שהחזה ישתנה שוב לאחר הריון נוסף. לרוב השינוי הוא קטן יותר מאחר והחזה הוא קטן יותר לאחר הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה

יעל
    31/05/2011

אני לפני ניתוח הגדלת חזה והיתי מעוניינת לשמוע מהבנות שעשו כבר את הניתוח על איזה רופא הן ממליצות ההתלבטות שלי היא בין ד"ר שרית כהן,ד"ר איל קליש או ד"ר רם סילפן.בבקשה תגיבו .תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו