התאמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמות
    שמואל רוחופור
    07/08/2012

אני בן 46 האם קיימת התאמה בעקבות איבחון איבחון של עשית עבודות הגשה בימקום מבחנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמות

הוספת תגובה

• התאמות - תגובה

ד''ר אסנת כנען
    07/08/2012

שלום שמואל,
    המאבחנת יכולה להמליץ על המרת מבחנים לעבודות אולם זה בגדר המלצה בלבד והם לא מחוייבים לפעול כך.
    בכל מרכז אקדמי ישנו מרכז תמיכה לסטודנטים עם ליקויי למידה ואני ממליצה לך לפנות ולהתייעץ איתם אודות ההתאמות המקובלות באותו מוסד ועל פי זה לפעול.

בברכה,

אסנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחנים

שמואל רוחופור
    07/08/2012

תודה
    יש לי שאלה נוספת יש לי בעיה רפואית ביד ימין(פריצת דיסק אשר מקרינה על יד ימין) דבר אשר לא מאפשר לי לכתוב ביד ימין היד בא אני כותב האם יש מה לעשות מבחינת הלימודים התאמות וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחנים - תגובה

ד''ר אסנת כנען
    07/08/2012

זה כבר לא קשור לפורום של ליקויי למידה אלא לבעיה בריאותית עליה צריך לקבל אישור רפואי ולנסות לפעול בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו