מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליקווי למידה- כיתה ילינוי26/12/2013
היי, קוראים לי לינוי אני בת 15 וחצי, ישלי בעיות קשב וריכוז וניגשתי לאבחון ללא ריטלין , כבר שבועים אימי רודפת אחר ניצן שהאבחון יהיה מוכן,אך חוץ מכמה דיבורים אין תוצאות. חברה קרובה שלי עשתה אבחון במקום אחר וקיבלה אותו תוך חמישה ימים .. האם הבעיה היא של ניצן?תוך כמה זמן חוקית אני אמורה לקבל את האבחון?
רוב המורים מזהירים אותי שיש ועדה שדרכה האבחון צריך לעבור ואם היא תסתיים לפני שאגיש את הטופס האיבחון שלי לא ייכנס למבחני בגרות..
אני ממש לחוצה לגבי זה, תוכלי בבקשה לפרט לי מה הכוונה?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקווי למידה- כיתה י - תגובה
שרון צונץ29/12/2013הי
ברב המקומות מגישים דו"ח עד חודשיים
בניצן,, קרוב לודאי, יודעים שיש צורך להגיש לועדות את החומר עד סוף השבוע
מקסימום בקשי מהיועצת להגיש את החומר, ולכתוב פתק שהאבחון יגיע תוך כמה ימים
בהצלחה
שרון צונץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבל אבחון ופגיעה בתדמית
לינוי29/12/2013שרון שלום,
היופ קיבלתי את האיבחון תודה לאל, אך יש ארק בעיה אחת. התוכן של האיבחון.
המאבחן סיפר עליי דברים מאוד פוגעניים שהסיק מהזמן שהיה איתי כניראה.
אני לא מסוגלת אפילו לקרוא את זה בלי לבכות אז שלא נדבר לתת למישו אחר לשמוע עליי דברים כאלה, יש משהו שאני יכולה לעשות בנידון כדי לשנות את זה? זה בכלל הגיוני שמאבחן ילך כל כך רחוק בשביל אבחון?
תודה מראש, לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבל אבחון ופגיעה בתדמית - תגובה
שרון צונץ25/08/2014מי היה המאבין? פסיכולוג? מאבחן דידקטי?
את יכולה לבקש דוח מקוצר לב"ס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)