חולמנות יתר, רחפנות וזיכרון לא טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולמנות יתר, רחפנות וזיכרון לא טוב
    דן
    20/11/2016

שלום, קוראים לי דן ואני בן 20. אז ככה יש לי הפרעות קשב וריכוז, אני מרגיש רחפן, שוקיסט, מאוד קשה לי להתרכז כשמדברים אליי ואומרים לי שאני דיי מעופף, ויש לי גם זכרון לטווח קצר - זכרון לא טוב זה יכול להתבטא בזה שאני שוכח איפה שמתי את הדברים, אני לא זוכר מה אומרים לי. גם יש לי קושי להתבטא ולדבר - שטף דיבור, בנוסף לכל זה יש לי קושי חברתי, להתחבר עם אנשים, בהתחלה חשבתי שזה "חרדה חברתית" אבל הבנתי שזה לא שיש לי חרדה/פחד, פשוט אין לי מה להגיד... אני עושה "פאדיחות" שואל שאלות לא קשורות וכו'..ניסיתי טיפול פסיכולוגי אבל הייתי נפגש עם המטפל ולא היה לי מה לומר לה ולא הצלחתי להקשיב כשהיא מדברת אליי... הייתי מעוניין להתאבחן ולקבל טיפול ובנוסף לקחת תרופה שיכולה לעזור. תודה רבה על זה שהשקעת לקרוא! אשמח לתגובה... שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אכן שווה אבחון

שרון צונץ
    21/11/2016

הייתי מתחילה באבחון קשב moxo ואז לחשוב הלאה מה עוד אתה צריך - תוכל לקבוע אצלי
    בברכה, שרון צונץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו