מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 8ענת06/09/2009
יש לי ילד בן 8 הוא בכיתה ג' עכשיו הבעיה שלו שהוא מכור לטליווזיה ולמחשב הוא יכול לשבת שעות מול טליויזיה בכל פעם שאני מדברת איתו הוא טוען שאין לו משהו אחר לעשות איך אפשר לעשות לו גמילה מטליויזיה ומחשב וגם כן הוא ילד שלא הולך לישון מוקדם אפילו אם הוא נכנס לחדר ב 20:00 או ב 21:00 הוא לא מצליח לישון לפני 23:00 או 24:00 הוא טוען שהוא לא יכול לישון למי אפשר לפנות לשם אבחון או בדיקות לציין שהוא נחשב לילד מצויין עם ציונים מאד טובים אפילו המורה שלו אומרת שהוא ילד גאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לטלוויזיה.
שמאי כרכום06/09/2009שלום ענת,
להתמכרות לטלוויזיה ולקושי להרדם יכולות להיות מספר סיבות.
בכל מקרה, נראה לי נכון להציע לך לפנות לשירות הפסיכולוגי החינוכי של מקום מגורייך כדי להסתייע בפסיכולוג/ית החינוכיים ולחבר בין המידע שיש על בנך בבית הספר אל תפקודו בבית ואולי אף בשעת תצפית בכיתה. במידת הצורך יוכלו בשפ"ח לסייע לכם גם באבחון וגם בהדרכת הורים. הפנייה אליהם יכולה להיות ישירה או דרך יועצת בית הספר והשירות ניתן בחינם.
אפשרות שניה היא לפנות ליעוץ ולהדרכת הורים בנושא באופן פרטי. במידה ודרושים לך פרטים נוספים נשמח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)