הפרעות קשב ושמירות בצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב ושמירות בצבא
    יקיר
    24/01/2010

שלום רב !
    ברצוני לשאול יש לי הפרעת קשב ADD ללא היפראקטיביות ,האם הפרעות קשב יכולות לגרום לקושי כל כך גדול בשמירות בצבא ? (דכאונות, עצבים כל פעם שיש את המחשבה שצריך לשמור מתחיל להיות לא רגוע מתוח ופשוט לא רוצה שזה יקרה. במילים אחרות פשוט מתחרפן).בשמירה עצמה אין כל תעסוקה רק ישיבה לא לקרוא לא מוזיקה לא כלום וכמעט שאין תנועה של אנשים.
    ואם כם האם ידוע על דרך טיפול או פטורים למינהם בצבא ?
    תודה מראש
    יקיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב ושמירות בצבא

הוספת תגובה

• הפרעת קשב ושמירות במצבא

שמאי כרכום
    24/01/2010

שלום,

צר לי אך אינני בקיא בנושא של פטורים בצבא בשל לקויות למידה.
    ביכולתך לבקש שיחה עם קצינת ת"ש או עם מפקדך בכדי להסביר להם על הקשיים שלך ולנסות להגיע איתם להסדר כלשהו.
    אפשרות נוספת היא לנסות להבנות לעצמך את השמירה למספר חלקים שונים ולהתייחס אל הזמן שעבר ולא אל הזמן שנשאר. פרט לשמירה ולסקירה שעליך לבצע - ביכולתך להכין לעצמך רשימה של נושאים למחשבה או של דברים שתוכל לעשות לאחר השמירה.

הרבה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגובתך

יקיר
    24/01/2010

אני תמיד מנסה למצוא תעסוקה אך ללא הצלחה. ולתגובתך הבעיה שהחיים אצלי לא כאלה מלבבים אז מה שיוצא שהשמירה מעבירה לך את כל הצרות שיש לך בחיים במהלך השמירה ואתה יוצא מתוסכל לא תמיד יש דברים טובים לחשוב עליהם כל שמירה זה 4 שעות לא מעט זמן אני כבר מלמעלה משנה עושה את השמירות האלה אך אני לא מתרגל ,להיפך זה הופך לגרוע יותר ויותר עם הזמן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

שמאי כרכום
    25/01/2010

שלום,

גם בנוגע לקשיים ולבעיות האישיות כמו גם בנוגע לקושי הספציפי שאתה נתקל בו במהלך השמירה חשוב שתדבר עם קצינת תנאי-השירות ביחידתך. נסה להסביר על הקשיים שיש לך כרגע בחייך ועל הקשיים בהם אתה נתקל במהלך השמירה. נסו ביחד לחשוב כיצד ניתן להקל עליך בכדי שתוכל להמשיך בעבודתך וגם להתגבר על הקושי. במידה וקצינת תנאי השירות אינה מסייעת לך ביכולתך לבקש פגישה עם קצין-בריאות הנפש ולנסות יחד איתו לראות מה ניתן לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו