מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות קשב וריכוז.......07/02/2010
יש לי הפרעות קשב וריכוז מה לעשות אני לא לומד והפסיכאטרית אמרה שלא צריך ריטלין בגלל שאני לא לומד מה לעשות ? זה בלתי נסבל אני לא יכול להקשיב לאנשים זה מעצבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קשב וריכוז
שמאי כרכום09/02/2010שלום,
צר לי אך אני מתקשה להבין מהי שאלתך.
כמו כן, לאינטרנט יש חסרונות - למשל, היעוץ שאנחנו נותנים כאן הוא כללי ואיננו ספציפי.
הפסיכאטרית בה נועצת מכירה מן הסתם הרבה יותר טוב את גופך ואת מעשיך והתנהלותך מאשר אנו נוכל ולכן אינני יכול להביע דעה בנוגע להמלצותיה.
העצה שלי היא להיעזר באנשים המכירים אותך. במידה ואתה נער בתיכון - ביועצת של בית הספר. במידה ואתה חייל או סטודנט נסה להיעזר בשירותים הרלוונטים.
במידה ותעלה שאלה ספציפית יותר נשמח לנסות לסייע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי
.......09/02/2010השאלה שלי יש לי הפרעות קשב וריכוז מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות קשב וריכוז
שמאי כרכום10/02/2010שלום,
במידה ואתה תלמיד או סטודנט יהיה נכון להוועץ עם רופא בנוגע לטיפול תרופתי ובמקביל לכך לגשת להוראה מתקנת של אסטרטגיות למידה בכדי לשפר ולשכלל את יכולותיך הלימודיות.
אם אתה תלמיד תיכון - היעוצת של בית הספר יכולה לסייע לך. בחלק מבתי הספר יש מערך תמיכה של מורות הוראה מתקנת. במידה ובבית הספר שלך אין מערך זה, ליועצת יהיה מן הסתם רשימה של מורות הוראה מתקנת שהיא מכירה מאזור מגוריך ושהיא יכולה להמליץ עליהן מנסיונה האישי.
במידה ואתה סטודנט - במכללה / אוניברסיטה בה אתה לומד יש מערך סיוע לסטונטים ואתה זכאי להיעזר בו.
לעיתים יש מקום גם להיעזר בטיפול רגשי. הדבר נכון במיוחד כאשר התפתחה חרדה סביב למידה או בנוגע לבחינות. מטרת הטיפול במקרים אילו היא לסייע להחליף את הציפיות והחשש מכישלון בציפיות ראליות וחיוביות יותר.
מקווה שהצלחתי לענות לשאלתך.
במידה ויש לך שאלות נוספות, אנא ציין את גילך ונסה למקד את השאלה ככל האפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)