מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברצוני לשטף אותך..נופר24/02/2010
כשעליתי לחטיבה החברות שלי התרחקו מימני ומאווד נפגעתי מיזה...
ירד לי הביטחון והיתה ילדה שניצלה את זה וכול הזמן היתה פוגעת בי ורבה איתי ללא סוף וירד לי כול החשק לילמווד וככה זה היה בכיתה ז" וח" אמא שלי בקשה מהיועצת להשאר שוב בכיתה ח" והסברתי לה תנסיבות ש... שעם אני ירד תיהיה ללי חברה וגם שאני לא יכולה להיות יותתר בכיתה הזאותת!
זה כנראה שזה ביגללל זה שהזמינו אותי לוועדת שילווב כי חוץ מיזה אין לי בעיה וכיום הכול בסדר מיבחינה חברתית את יכולה בבקשה לתת לי דוגמא לשאלות שהם ישאלו אותתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדת שילוב
שמאי כרכום24/02/2010שלום
אינני בטוח שהבנתי מהי שאלתך. לכן אם אינני עונה על הנושא שהעסיק אותך, נסי למקד את שאלתך.
ועדת שילוב היא ועדה שקובעת את הזכאות של תלמידים לסיוע לימודי. ישנם תלמידים המתקשים בלמידה מסיבות שונות: לקויות למידה, קשיי קשב וריכוז או קשיים רגשיים. במידה ואותרו קשיים לימודיים על בית הספר לסייע לתלמיד. דבר זה נעשה באמצעות ועדת שילוב.
אין לך מה לחשוש מועדה זו. מטרתה לעזור לך ולא לפעול נגדך.
את יכולה לשאול את היעוצת בבית הספר שלך מי יהיו הנוכחים בועדה ומהן השאלות המקובלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)