חג שמח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג שמח
    קספר
    19/05/2010

חג שמח לכם
    כתבתי פה בעבר , ויש לי עוד כמה שאלות .
    עשיתי איבחון במכון רום , אצל דוקטור ישראל וילקנר .\
    זה היה ליפני כמה שנים , ובתוצאות האיבחון לא היה כתוב איזה דיס בידיוק יש לי .
    אני יודעת שישי לי דיסקלקוליה, וזה מפני שעשיתי איבחון בכיתה ב , אבל אצל אותו מאבחן , רק היה את תוצאות התעשנית .
    זה נורא נורא מיאש אותי , כול התעשינית שלי נהיא בתווך מתחת הממוצא , או מתחתחיה .
    אני מרגישה טיפשה!!!!!!!!
    אולי אני טיפשה ובכלל לא כדאי לנסות ולהתמיד בלימודים באוניברסיטה , שבהם אני נכשלת שוב ושוב בקורסים ?
    הליקויי הלימידה הרסו לי שוב משהו שרציתי מאוד, בכך שלא אכל להיבחר לאגודת הסטודנטים, בגלל שאני לא עוברת את סף הקורסים שצריך לעבור בהצלחה.
    למה אני צריכה להשלים עם משהו שאני לא רוצה בו, שזה שאני לומדת רק בשביל הכיף ולא בשביל התואר?
    וגם איך אפשר להסביר שאני לומדת המון ,ובבחינה אהי יושבת עד תום מיצוי השעות שניתנים לי , (יש לי הקלות של הארכת זמן ) אבל כול הזמן אני נכשלת ונכשלת?
    איך אפשר להסביר את זה ?
    אשמח לתשובה
    ממני יעל המיואשת
    רק להמחישלך את הליקוי הלמידה , אין לי מושג כמה זה חמישים לחלק לשלוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח

הוספת תגובה

• לקויות למידה ולימודים אוניברסיטאיים

שמאי כרכום
    20/05/2010

שלום ליעל,

להזכירך, אין כל קשר בין לקויות למידה לבין חוכמה או טיפשות. לחלק מן האנשים החכמים ביותר באנושות היו / יש לקויות למידה.
    באשר לנסיונות שלך ללמוד והפער בין ההשקעה לבין ההישגים - אינך מוכרת לי והתוצאות של האבחון שלך אינן לפני כך שלא אוכל להסביר לך כיצד הדבר קורה או כיצד עליך בעצם ללמוד בכדי להגיע להישגים גבוהים יותר. בכדי לדעת כיצד עליך ללמוד חזרי את המאבחן שלך ובקשי / דרשי ממנו להסביר לך את הדבר באופן מילולי (זה צריך להיות גם כתוב בדוח שקיבלת). אפשרות חלופית היא לברר אצל דיקן הסטודנטים על מרכז הוראה מתקנת וסיוע לימודי במקום לימודייך.

בנוגע לאגודת הסטודנטים - לדעתי את יכולה לנסות לעשות תקדים. אם את לקוית למידה, אסור שלא תקבלי התאמות גם בנוגע לאופן הקבלה שלך לאגודת הסטודנטים.

ולבסוף, בנוגע לרגשות ולתחושות שלך של עייפות והתייאשות - אולי כדי לדבר על כך עם איש מקצוע. כחלק מהיותך סטודנטית את זכאית לסיוע זה דרך דיקן הסטודנטים. נסי לברר על כך גם כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו