nvld וטיפול נפשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• nvld וטיפול נפשי
    חסוי
    04/01/2011

שלום, אני מאובחן מגיל צעיר כסובל מ-nvld. בזמן האחרון נפלתי בגלל זה מהתפקיד שלי כלוחם בנח"ל, ועכשיו אני לא יודע איך לקבל את עצמי בידיעה שזה ימשיך להגביל אותי וזאת הסיבה להרבה בעיות שיש לי בחיים. האם ישנם פסיכולוגים המומחים להפרעות מסוג זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    nvld וטיפול נפשי

הוספת תגובה

• nvld וטיפול נפשי - תגובה

נועה ווס
    04/01/2011

שלום לך
    אתה מתאר כי אובחנת בגיל צעיר כסובל מלקות למידה לא מילולית. תארת כי הלקות מפריעה לך בתחומים שונים בחיים וגם בצבא. אבחנות הן חשובות, הן עוזרות להבין, ויחד עם זה, אבחנות הן שם כללי, רחב, ועבורך חשוב איך אצלך, ספציפית - מה אצלך חזק ועוזר לך ומה אצלך קשה ומכביד.
    אתה צודק, אכן ישנם פסיכולוגים המומחים להפרעות מסוג זה. אני גם מסכימה איתך ואכן חושבת שאם וכאשר אתה פונה לטיפול או יעוץ, חשוב להגיע לאיש מקצוע המכיר את הלקות הספציפית הזו. פסיכולוגים מומחים ללקויות למידה (המכירים לקות זו) ונוירו-פסיכולוגים הם כתובת מתאימה עבורך. ישנם גם גופים שונים שמטפלים ומתמחים בלקויות למידה מורכבות הקשורות לתפקוד יומיומי אצל מבוגרים צעירים. אני לא יודעת אילו תחומים מעסיקים אותך במיוחד, ובאיזו דרגת קושי והפרעה לחיים מדובר - לכן אני מעט מתקשה להפנות אותך באופן יותר מדויק. לפי הצורך תוכל להרחיב את פנייתך ושאלותיך ואנסה לענות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו