השלמת בגרויות ללקויי למידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמת בגרויות ללקויי למידה
    חוי
    05/01/2011

שלום רב,
    אני מאובחנת כלקויית למידה ושמעתי פעם שתלמידים לקויי למידה זכאים להשלים בגרויות בחינם עד גיל 21. האם זה נכון?
    דבר נוסף, אני צריכה להשלים כמעט את כל תעודת הבגרות שלי, האם ההקלות שיש לי בבגרויות יהיו תקפות גם עכשיו כשאני כבר לאחר סיום בי"ס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השלמת בגרויות

נטלי
    02/01/2012

היי
    ממליצה לך לדבר עם המרכז להשלמת בגרויות הם ממש עזרו לי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמת בגרויות ללקויי למידה - תגובה

נועה ווס
    08/01/2012

חוי שלום
    ההתאמות לבגרויות עדיין בתוקף - עד גיל 25. לגבי השלמת בגרויות בחינם - איני יודעת. תוכלי לבדוק בבי"הס בו למדת וכן באתר של משרד החינוך.
    בהצלחה נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמת בגרויות ללקויי למידה - תגובה

נועה ווס
    05/01/2011

שלום לך
    איני יודעת לגבי זכראות להשלמת בגרויות ללא תשלום. אולי תוכלי לברר זאת באתר משרד החינוך בפרק על לקויות למידה. לגבי האבחון וההתאמות: המלצות האבחון תקפות לחמש שנים לכן תוכלי לבדוק עד מתי הן תקםטת.
    בברכה ובהצלחה
    נועה ווס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו