פסיכומטרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכומטרי
    מיה
    09/06/2011

עשיתי בעבר פסיכומטרי ולא הצלחתי להסתדר עם הזמנים.
    לאחר מכן עשיתי שיפור בגרויות והוכחתי לעצמי שאני יכולה להצליח יותר
    עכשיו אני מעוניינת לעשות פסיכומטרי שוב, אבל לא בטוחה שאוכל לעמוד בזה, רק בגלל הזמנים.
    הבנתי שמאוד קשה לקבל הקלות בפסיכומטרי... האם זה אפשרי ואיך ניגשים לזה?
    אם לא, מה מומלץלעשות כדי לשפר את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכומטרי

הוספת תגובה

• פסיכומטרי - תגובה

שרון צונץ
    09/06/2011

הי מיה
    כדאי לך לעשות בירור מקיף - אבחון פסיכודידקטי, שגם יבהיר לך אם יש לך לקות למידה ומאיזה סוג, וגם יאשר (או לא) את הצורך שלך בתוספת זמן ואולי התאמות נוספות
    במרכז הארצי לבחינות והערכה מבקשים לראות אבחון מקיף, ואם הלקות מצדיקה זאת - נותנים התאמות גם בפסיכומטרי
    בהצלחה
    שרון צונץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב להדגיש שקשה מאוד לקבל התאמות

דורית
    18/08/2011

בפסיכומטרי. גם אם היא תעשה אבחון פסיכו-דידקטי הסיכוי שהיא תקבל התאמות הוא לא בטוח. דווקא בפסיכומטרי יש בעיה קשה למי שאין תיעוד על לקויות מגיל צעיר, וגם אז לא בטוח שמקבלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ לגבי פסיכומטרי

אלה
    11/06/2011

היי, אם את עושה פסיכומטרי דרך בית ספר\מורה מסוים כדאי שתוודאי שאותו מוסד מתמחה בלקויי למידה. אני מורה לפסיכומטרי ללקויי למידה, כך שאני יכולה לומר לך שיש בתי ספר שיכולים ללוות אותך בתהליך קבלת ההתאמות- איפה להתאבחן, מה לשלוח למרכז הארצי לבחינות והערכה וכו'.
    בהצלחה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו