מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסיכומטרימיה09/06/2011
עשיתי בעבר פסיכומטרי ולא הצלחתי להסתדר עם הזמנים.
לאחר מכן עשיתי שיפור בגרויות והוכחתי לעצמי שאני יכולה להצליח יותר
עכשיו אני מעוניינת לעשות פסיכומטרי שוב, אבל לא בטוחה שאוכל לעמוד בזה, רק בגלל הזמנים.
הבנתי שמאוד קשה לקבל הקלות בפסיכומטרי... האם זה אפשרי ואיך ניגשים לזה?
אם לא, מה מומלץלעשות כדי לשפר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכומטרי - תגובה
שרון צונץ09/06/2011הי מיה
כדאי לך לעשות בירור מקיף - אבחון פסיכודידקטי, שגם יבהיר לך אם יש לך לקות למידה ומאיזה סוג, וגם יאשר (או לא) את הצורך שלך בתוספת זמן ואולי התאמות נוספות
במרכז הארצי לבחינות והערכה מבקשים לראות אבחון מקיף, ואם הלקות מצדיקה זאת - נותנים התאמות גם בפסיכומטרי
בהצלחה
שרון צונץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב להדגיש שקשה מאוד לקבל התאמות
דורית18/08/2011בפסיכומטרי. גם אם היא תעשה אבחון פסיכו-דידקטי הסיכוי שהיא תקבל התאמות הוא לא בטוח. דווקא בפסיכומטרי יש בעיה קשה למי שאין תיעוד על לקויות מגיל צעיר, וגם אז לא בטוח שמקבלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ לגבי פסיכומטרי
אלה11/06/2011היי, אם את עושה פסיכומטרי דרך בית ספר\מורה מסוים כדאי שתוודאי שאותו מוסד מתמחה בלקויי למידה. אני מורה לפסיכומטרי ללקויי למידה, כך שאני יכולה לומר לך שיש בתי ספר שיכולים ללוות אותך בתהליך קבלת ההתאמות- איפה להתאבחן, מה לשלוח למרכז הארצי לבחינות והערכה וכו'.
בהצלחה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)