לנועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנועה
    איתי
    20/06/2011

נועה שלום שוב,
    בהמשך לשאלתי הקודמת - שאלה נוספת ברשותך. אני מרגיש שכשאני שולף את החומר בראש תוך כדי פעילות כלשהי - בין אם הליכה, או אפילו סתם שוטטות ללא מטרה, אני שולף אותו טוב יותר מאשר אני סטטי ויושב על כסא הלמידה. מה יותר יעיל כאימון לקראת הבחינה? האם אני צריך להתרגל לשלוף כאילו אני יושב בכתה על הכסא בעת הבחינה או שאין לכך חשיבות רבה?
    תודה שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לנועה

הוספת תגובה

• לנועה - תגובה

נועה ווס
    20/06/2011

ניר שלום
    שאלותיך מעניינות... מעניין לחשוב מה גורם להבדל עבורך בין שליפה בעת ישיבה ממוקדת לבין שליפה תוך כדי פעילות אחרת. האם התנועתיות עצמה מקלה עליך? האם היא משפרת ריכוז? משחררת מתח? מעניין. לגבי היעילות בלמידה - הכי נכון לבחון לגבי עצמך - מה הכי טוב ויעיל עבורך - ולהמשיך בהתאם. שוב ניתן לשלב - בזמן הלמידה לשלוף בהליכה וכו', אך לעיתים גם לשבת ולרשום, כדי להתאמן בדרך זו, המדמה מבחן. כך במבחן עצמו תרגיש מוכרות, שליטה ונינוחות עם המשימה.
    בהצלחה
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו