כאב בצד ימין של הראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בצד ימין של הראש
    מאי
    11/07/2011

שלום לך ד"ר ...
    כבר יותר משבוע שאני מרגישה לא בדיוק כאבים אבל דקירות כאלה וזרמים בצד ימין של הראש כאשר אני לוחצת בנקודה מסויימת מעל המצח גם ישנם כאבים רגישים עם זאת כאב מעל עין ימין ואוזן ימין שכבר הרבה זמן ישנם אטימות ורעשים +כאבים
    הייתי אצל נוירלוג שאמר לאחר בדיקה כללית ללא CT שזה לא נראה לו מהראש והפנה אותי לאף אוזן גרון וגם הרופא לא ראה כלום באוזן והפנה אותי לבדיקת שמיעה אני נורא לחוצה מזה כל צד ימין רגיש לי מה עליי לעות למי עליי עוד לפנות ???

אני מודה על תשובתך מראש ד"ר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בצד ימין של הראש

הוספת תגובה

• כאב בצד ימין של הראש - תגובה

ד''ר יהב אורון
    11/07/2011

מאיה שלום,
    כאבים בראש יכולים לנבוע ממספר גורמים אפשריים כגון סינוסיטיס, כאבי שרירים המקרינים מהעורף, כאבים שמקורם במפרק הלסת, כאב שמקורו בדלקת של עצבים ועוד. אם נבדקת ע"י נוירולוג ורופא אאג סביר שנבדקו האפשרויות הנ"ל. אני מציע לבצע את בדיקת השמיעה אליה הפנה אותך רופא אאג ולשוב אליו לאחריה. הוא ימליץ על בדיקו נוספות או יעוצים נוספים במידת הצורך.
    תרגישי טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךך.... תודה ד"ר

מאי
    11/07/2011

יכול להיות שאטימות כאבים ורעשים באוזן ימין הרבה חודשים נובעים ממשהו רציני יותר מסתם כאבי ראש אני נורא חוששת כי גם צד ימין כואב בראש כפי שאמרתי....עליי לחזור לנוירולוג או לחכות לבדיקת שמיעה ועל פי זה יודעים ?.. תודה רבה על תשובתך מראש .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךך.... תודה ד"ר - תגובה

ד''ר יהב אורון
    11/07/2011

מאיה שלום,
    תחושת האטימות והרעשים באוזן אינן מעידים לכשעצמם יחד עם כאב הראש על בעיה חמורה יותר. אם אינך חשה בטוב פני שוב לנוירולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו