מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים בצד שמאל של הראשאניה נחום26/07/2011
עשיתי ניתוח להסרת גידול ממאיר בפרוטיס בצד שמאל של הראש הניתוח עבר בהצלחה ,אך כאבים באזור ממשכים ויש התקפים חזקים ששום תרופה לא עוזרת נגדם .
שאלתי היא : האם יכול להיות מצב שנמצאים באזור תאי סרטן שהם הגורם לכאבים?,אם כן הסבירו איזה בדיקה עליי לבצע כדי לאמת עם אכן קיימים תאים באזור .
בתודה מראש אניה נחום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בצד שמאל של הראש - תגובה
פרופ` אבירם נצר26/07/2011אניה שלום,
לא בהכרח כאבים באיזור הניתוח נגרמים עקב הישנות הגידול. בהחלט יתכנו סיבות אחרות לכאבים.
מכוון שעברת ניתוח הסרה של גידול ממאיר, עלייך להיות במעקב צמוד של רופאי א.א.ג שניתחו אותך. כמו כן, יתכן שעליך גם להיות במעקב אונקולוגי. קרוב לודאי, שהרופאים העוקבים אחריך, ישקלו הצורך בבירור נוסף.
בברכת החלמה מלאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ללא מענה
אניה נחום27/07/2011הבעיה היא שהרופאים שלי לא נותנים לי שום דבר .. כן יש מעקב אבל הבעיה והכאבים ממשיכם וההתקפים נעשים חזקים יותר ויותר .. הייתי באונקולוגיה ביקרתי אצל כמה רופאים נירולוגים כמו ד"ר בלומן וגם דרך כללית משולם למרפאות פרטיות .
אני מרגישה שמעבירים אותי מרופא לרופא ללא פתרון ויכולת זיהוי של הגורם להתקפים .
הדבר היחידי שעוזר לי במצב של התקף היא זריקת קוקטייל שאני מקבלת במיון .
אני כבר שנתיים לאחר הניתוח ועם הגידול הייתי 10 שנים .
12 שנה של כאבים ואחרי הניתוח זה ניהיה חזק יותר !
שאלתי היא שוב
איך בודקים את האפשרות שאין שם תאי סרטן?
תודה מראש,אניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ללא מענה - תגובה
פרופ` אבירם נצר27/07/2011אניה שלום,
לצערי, אין באפשרותי לייעץ לך על דרכי איבחון נוספות בשל העדר אינפורמציה מספקת. אני סבור שבידי הרופאים המטפלים בך יש מירב הנתונים ולבטח הם הפנו אותך לביצוע הבדיקות הנדרשות (CT, MRI, PET-CT וכד')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?