כאבים חזקים בצד שמאל של הראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בצד שמאל של הראש
    אניה נחום
    26/07/2011

עשיתי ניתוח להסרת גידול ממאיר בפרוטיס בצד שמאל של הראש הניתוח עבר בהצלחה ,אך כאבים באזור ממשכים ויש התקפים חזקים ששום תרופה לא עוזרת נגדם .
    שאלתי היא : האם יכול להיות מצב שנמצאים באזור תאי סרטן שהם הגורם לכאבים?,אם כן הסבירו איזה בדיקה עליי לבצע כדי לאמת עם אכן קיימים תאים באזור .
    בתודה מראש אניה נחום :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בצד שמאל של הראש - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    26/07/2011

אניה שלום,
    לא בהכרח כאבים באיזור הניתוח נגרמים עקב הישנות הגידול. בהחלט יתכנו סיבות אחרות לכאבים.
    מכוון שעברת ניתוח הסרה של גידול ממאיר, עלייך להיות במעקב צמוד של רופאי א.א.ג שניתחו אותך. כמו כן, יתכן שעליך גם להיות במעקב אונקולוגי. קרוב לודאי, שהרופאים העוקבים אחריך, ישקלו הצורך בבירור נוסף.
    בברכת החלמה מלאה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ללא מענה

אניה נחום
    27/07/2011

הבעיה היא שהרופאים שלי לא נותנים לי שום דבר .. כן יש מעקב אבל הבעיה והכאבים ממשיכם וההתקפים נעשים חזקים יותר ויותר .. הייתי באונקולוגיה ביקרתי אצל כמה רופאים נירולוגים כמו ד"ר בלומן וגם דרך כללית משולם למרפאות פרטיות .
    אני מרגישה שמעבירים אותי מרופא לרופא ללא פתרון ויכולת זיהוי של הגורם להתקפים .
    הדבר היחידי שעוזר לי במצב של התקף היא זריקת קוקטייל שאני מקבלת במיון .
    אני כבר שנתיים לאחר הניתוח ועם הגידול הייתי 10 שנים .
    12 שנה של כאבים ואחרי הניתוח זה ניהיה חזק יותר !
    שאלתי היא שוב
    איך בודקים את האפשרות שאין שם תאי סרטן?

תודה מראש,אניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ללא מענה - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    27/07/2011

אניה שלום,
    לצערי, אין באפשרותי לייעץ לך על דרכי איבחון נוספות בשל העדר אינפורמציה מספקת. אני סבור שבידי הרופאים המטפלים בך יש מירב הנתונים ולבטח הם הפנו אותך לביצוע הבדיקות הנדרשות (CT, MRI, PET-CT וכד')

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו