צריבה בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בקרקפת
    דודי
    01/09/2011

אני סובל מחרדה ומטופל בציפרמיל + מודל אני לפני שנתיים חביתי את ההתקף חרדה הראשון לא ידעתי מה זה עד שהגעתי לנירולוג והוא בדק אותי היה תחושות של עיקצוצים וצריבה חזקה בראש ובגוף קיבלתי הפניה לבית חולים צילום CT ראש עם הזרקה ולא נימצא שום דבר אני מזה שנתיים סובל מצריבה בקרקפת ורוצה לדעת מה לעשות כי זה מביא אותי לחרדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בקרקפת

הוספת תגובה

• צריבה בקרקפת - תגובה

ד''ר יהב אורון
    01/09/2011

דודי שלום,
    יתכן ומקור הבעיה בגירוי של עצב שטחי בעור. כדאי להיבדק שוב ע"י הנוירולוג. כמו כן כדאי להיוועץ עם הרופא המטפל בבך בשל החרדה - יתכן וגם הוא יוכל לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבת בקרקפת

יניר נוי
    06/01/2015

היי,שלום אני השתמשתי בתוספת שיער שנתיים.השתמשו לי בדבק רפואי מסוג nuw hope בהתחלה זה עשה לי קצת אדום גירוד וכאלה אבל הייתי בא אליהם פעם בשבועיים שלוש היו חופפים לי ושמים חומר מרגיע והיה נרגע,כמובן גם שהתוספת עלי היתה היתי מנקה חופף לא כל יום אבל מרטיב כמעט כל יום.לפני שבועיים הרגשתי צריבה בלתי נסבלת הלכתי פעמיים לרופא עור אמר לי יש לי דלקת נתן לי תכשירים שלא עוזרים..רק השמפו הרפואי עוזר ל15 שעות ככה ומרגיע הכל,כל השאר רק שורף יותר שאר הקרמים,קיבלתי לוקטופ לדלקת בינונית או קלה,לא עוזר לצריבה,מה שכן האדום שהיה לי מהתוספת כמעט נעלם אבל שנגמרת השפעת השמפו הרפואי שורף שוב,יש לציין שהרופא עור האחרון אמר לי שאין חי פטריה כבר ולפני שבועיים הרופא עור הראשון אמר לי שיש לי דלקת הכל היה אדום.נשאר לי כרגע קצת אדום טיפה בקדימה וזה שורף שנגמרת השפעת השמפו 15 שעות ככה.מה עליי לעשות?לבקש קרם לדלקת חמורה?או מה?אשמח לתשובה מהירה תודה רבה(אני גם הולך קרח שבועיים לא יודע אם אוכל ללבוש יותר תוספת מצב מדכא.עוד משהו אני גם בתקופה נפשית לחוצה כבר הרבה זמן ועוד יותר עכשיו,אבל זה בוודאות מהתוספת מהדבק הרפואי,אשמח לתשובה, תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבת בקרקפת - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    07/01/2015

יניר שלום,
    לצערי, איני יכול לענות על שאלותיך. תנסה לבדוק בפורומים של מחלות עור ואלרגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו