שיתוק חצי גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוק חצי גוף
    דפנה
    06/09/2011

שלום רב,
    את האמת שהסיפור נוגע לחברה שלי.. ולא אליי אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי.. אני קצת חוששת לדבר איתה על העניין.
    שבוע שעבר היא התעוררה בבוקר והרגישה שכל חצי הגוף הימני שלה משותק והיו לה כאבי ראש מטורפים בצד ימין. היא פנתה ישר לבית חולים , שם החליטו לשלוח אותה בבהילות כבר למחרת אותו היום לבדיקת MRI ראש. היום היא אמרה לי שגילו שיש לה גידול במוח. היא צריכה לעבור "צינתור מוח" (במה מדובר? אףפעם לא שמעתי על המושג הזה) עוד כשבועיים.. ולאחריו יקבעו האם אפשר לנתח אותה ולהסיר את הגידול או שהיא תאלץ לעבור הקרנות..
    היא קיבלה את זה דיי קשה ולכן אני מנסה להמנע מלדבר איתה על זה. רציתי לדעת מה פירוש העניין? זה אומר שיש לה סרטן? מזה הניתוח של הצינתור? אם היא רק עוד שבועיים צריכה לעבור אותו זה אומר שהמצב לא עד כדי כך קשה ? (כי אחרת אולי היו שולחים אותה לניתוח כבר היום?..). בנוסף היא אמרה לי שהיא אמורה לקחת כל יום כדור נגד אפליפסיה.
    אני בלחץ! בבקשה תגידו לי שסיכויי ההחלמה גבוהים. היא בת 23 ובריאה בדרך כלל.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיתוק חצי גוף

הוספת תגובה

• שיתוק חצי גוף - תגובה

ד''ר יהב אורון
    07/09/2011

דפנה שלום,לצערי הפרטים שאת מוסרת אינם מספיקים כדי לענות על שאלותייך. אני בטוח כי חברתך נמצאת בידיים מסורות ומקצועיות. כדאי לדבר איתה בכל זאת. אולי הדבר יפיג גם את חששותיה ויועיל גם לה וגם לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו