מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש חזקיםהודיה08/12/2011
שלום, יש לי כאבי ראש חזקים וממושכים כבר יותר משבוע, לאחר כמה בדיקות אצל הרופאת משפחה, קיבלתי הפנייה לנוירולוג, הבעיה היא שהתור הכי קרוב הוא לא פחות מחודש ימים. מה עושים במצב כזה? איך מתמודדים בנתיים עם הכאב הטורדני הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חזקים - תגובה
פרופ` אבירם נצר08/12/2011הודיה שלום,
תשתמשי בתרופות לשיכוח כאב, אך אם הכאבים לא מוקלים למרות הטיפול, יתכן שתאלצי לפנות לחדר מיון לשם בירור בסיס של סיבת הכאב.
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש וצוואר
טלי11/10/2012שלום, אני סובלת כ-3 שנים מכאבי לסת /אוזן ימין+ טינטון ורגישות נוראית לרעש עד לכדי שימוש באטמי אוזניים- בחצי שנה האחרונה אני סובלת מכאבי צוואר וראש חזקים ברקות ובעיקר בצד האחורי של הראש מעל הצוואר- עשיתי mri בצוואר וגילו לי פריצת דיסק בחוליות c3-4 אך האורטופד טוען שכאבי הראש לא נובעים מהצוואר, אני מטופל בפיזיותרפיה+בדיקור עמוק - וכלום לא עוזר לכאבי הראש -כמו כן עשיתי ct ראש שנמצא ב"ה תקין. מה עושים ולמי פונים?- ביקרתי כבר אצל אורטופדים ,נירולוגים, פה ולסת, רופאי אוזניים ואחד זורק אותי לשני... תודה, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש וצוואר - תגובה
פרופ` אבירם נצר11/10/2012טלי שלום רב,
לצערי, אני כנראה לא אהיה איש בשורות. התלונות שאת מתארת יכולות להגרם ע"י גורמים רבים ושונים וכל אחת מדיסציפלינות שכבר נבדקת על ידם, אכן יכולה להיות מעורבת - אורטופד, נוירולוג, פה ולסת וא.א.ג.
אני מבין שאת מתוסכלת ויש לך סיבה מוצדקת לכך. מה שנותר לי להמליץ לך הוא לחזור ולהתייעץ עם מומחים מהמקצועות הנ"ל בתקווה שבסופו של דבר תימצא הסיבה למיחושיך.
בברכת החלמה מהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?