סיטי שאלה לד"ר אבירם נצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיטי שאלה לד"ר אבירם נצר
    ש
    26/12/2011

ד"ר שלום, אני לפני חודש רשמתי לך לגבי סיטי שעשו לביתי בת 14, שעשו בלי חומר ניגוד ואז אים חומר ניגוד, הבנתי שזה פעמיים סריקה זאת אומרת קרינה כפולה, עכשיו שאני היסתכלתי בדיסק מופיע סיטי מ1-52 תמונות וסיטי 1,1,1,1 תמונות וסיטי מ1-52 תמונות, האים יתכן שהם עשו שלוש סריקות בבדיקה אחת, כי הבדיקה המבוקשת היתה סיטי מוח בסיס ראש ועצם, האים הם הקרינו אותה שלוש פעמים אני לא מבינה פשוט האים תוכל להסביר לי בבקשה כי אני ממש לחוצה ואין לי את מי לישאול ועד כמה הקרינה שהיא קיבלה מסוכנת והיאם אפשר לקבל מחלה מבדיקה כזאת בעתיד חלילה, והאים תוכל להגיד לי בערך כמה קרינה אפשר לקבל מבדיקה כזאת בבקשה אני יודעת שלא ניתן להגיד במדיוק אבל בערך ממכשיר פיליפס 16 פרוסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיטי שאלה לד"ר אבירם נצר

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ש
    26/12/2011

כמה זה 13,000 מלגריי מבחינת קרינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    26/12/2011

אני מציע שתתייעצי עם רנטגנולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי שאלה לד"ר אבירם נצר - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    26/12/2011

לא, מדובר בשתי סריקות. התמונות הבודדות נועדו לכייל את המכשיר ולוודא שהמכשיר מכוון בצורה טובה ויצלם את האיברים המתאימים. מדובר בצילומים בודדים וחסרי משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו