לד"ר אברהם נצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר אברהם נצר
    ש
    08/01/2012

לד"ר שלום אני כתבתי לך לגבי כמות הקרינה שנתנו לביתי בסיטי מוח, אבל אני עדיין לא רגועה ביגלל שפניתי בפעם הריאשונה לאסותא לבקש את כמות הקרינה שנתנו בבדיקה כי זה לא מופיע בדיסק,הפנו אותי לרנטגנולוג והוא בדק במחשב ואמר שהיא קיבלה 13.000 מילגריי וששאלתי אותו כמה זה בmsv הוא אמר שהוא לא יודע לעשות חישוב והפנה אותי לרנטגנולוג הראשי, בטלפון,שדיברתי איתו הוא אמר שזה לא הכמות שהיא קיבלה כי זה נתונים של אדם מבוגר ולא הבנתי למה הוא היתכוון,הוא אמר שהם עובדים לפי הפרוטוקול ובבדיקה כזאת יש רק 5 msv וזה מה שהיא קיבלה אני אמרתי אים הוא יכול להגיד לי כמה ביתי קיבלה בבדיקה, והוא אמר שהוא יכנס לארכיון ויקח נתונים ויעשה חישוב ובאמת למחרת הוא חזר אליי ואמר שהוא בדק ועשה חישובים מדויקים והיא קיבלה 4.7 msv, אבל אני לא רגועה ביגלל שבפעם הריאשונה הרנטגנולוג אמר לי שלפי המחשב מופיע למטה שלוש עשרה אלף מילגריי אני כבר לא יודעת למה להאמין, האים באמת צריך לקחת נתונים ולעשות חישובים לגבי הקרינה או מה שהמחשב נתן זה לא נותן לי מנוחה, הבדיקה בוצע במכשיר פילפס 16 פרוסות,מה לדעתך נישמע יותר הגיוני בבקשה תענה לי כי אני ממש לא רגועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר אברהם נצר

הוספת תגובה

• לד"ר אברהם נצר - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    08/01/2012

לצערי, איני יכול לתת לך תשובות מעבר למה שכבר נתתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ש
    09/01/2012

האים מה שכתבתי יכול להיות מסוכן בבקשה תענה לי, האים באמת צריך לחשב את כמות הקרינה מהנתונים שבמחשב, או שהמחשב נותן את הסיכום של כמות הקרינה, תענה לי רק אים צריך את החישוב של כמות הקרינה לפי הנתונים שבמחשב וגם אים כמות קרינה שרשמתי 13000 מילגריי זה מסוכן כי אני לא יודעת לאיזה כמות שאמרו לי להאמין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    10/01/2012

אינני יודע את התשובה.את צריכה לשאול פיזיקאי. רק הוא יוכל לתת לך את התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ש
    10/01/2012

הרנטרנולוג הראשי אמר לי שהוא הוצאי את הנתונים ונתן לחבר טוב שלו שעובד בנחל סורק,והוא ביצע את החישוב ואמר שהיא קיבלה 4.7 msv השאלה שלי האים באמת צריך לבצע חישוב או לא, או מה שהמחשב נתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    10/01/2012

אינני יודע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו