מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקום שעושה ניתוחי קטרקט לבעלי גיבנתרוסלנה28/04/2012
שלום רב, אני מקווה שאני מפרסם את השאלה בפורום הנכון.
לסבתא של חברה שלי יש גיבנת קשה מאוד והיא זקוקה לניתוח קטרקט.
חברה שלי ביררה בביה"ח לניאדו בנתניה מספר פעמים והבטיחו לה שאין שום בעיה ושהם מבטיחים לה שיש להם את כל הכלים להתמודד עם הבעיה הזו.
ברגע האמת הסבתא הגיעה לניתוח ובחדר הניתוח לא הכינו שום כלים ושום התאמות לבעיית הגיבנת של הסבתא.
הסבתא לא מסוגלת לשכב על הגב כשהגב שלה נוגע במיטת הניתוח והראש מאוד רחוק וזה גרם לה סבל רב.
הרופא החליט שהוא לא מוכן לנתח את הסבתא בתנאים האלו ושלח אותה הבייתה,
ביה"ח שיקר בנוגע להבטחה שכללה התמודדות עם הבעיות שהוצגו בפניו טרם הניתוח.
מאז אנחנו מחפשים בית חולים אמין שיש לו ניסיון עם התמודדויות עם ניתוחים שדורשים שכיבה מצד החולה כאשר לחולה יש גיבנת חדה וקשה מאוד שאינה מאפשרת שכיבה על הגב בלי עזרים מיוחדים.
כמו כן הסבתא סיעודית וזקוקה לכיסא גלגלים על מנת להתנייד, אין באפשרותנו להכניס אותה לרכב רגיל (נניח מונית) ואנחנו זקוקים לרכב מיוחד על מנת להסיע את הסבתא לבית חולים.
בד"כ מה שאנחנו עושים במקרה כזה זה פשוט להזמין אמבולנס אבל זה עולה הון תועפות במצטבר כשצריך להסיע את הסבתא ממקום למקום.
האם קיים פתרון זול למקרים כאלו?
האם מישהו יודע אם ארגון כלשהו בסגנון יד שרה אולי מסוגל לספק תמיכה לסוגייה הבעייתית הזו באופן ספציפי?
מקווה מאוד לקבל מענה על 2 השאלות ששאלתי כאן.
מיכאל קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקום שעושה ניתוחי קטרקט לבעלי גיבנת - תגובה
פרופ` אבירם נצר28/04/2012מיכאל שלום רב,
לצערי פורום זה אינו עוסק במחלות עיניים. נא תיכנס לפורום של עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על ניתוח באיזור ראש בגיבנת
מיכאל28/04/2012שלום דר אבירם נצר, בעיקרון השאלה שלי לא הייתה בכלל על ניתוחי עיניים במהותה אלא הייתה על סוגיית ביצוע ניתוחים באיזור הראש בשכיבה על מטופלים שלא מסוגלים לשכב בלי תמיכה ואילו בתי חולים בארץ מסוגלים לספק את אותה תמיכה בזמן ניתוח.
אבל אוקי, אשאל שוב את אותה השאלה בפורום שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על ניתוח באיזור ראש בגיבנת - תגובה
פרופ` אבירם נצר28/04/2012מיכאל שלום,
נראה לי שבכל אחד מבתי החולים הגדולים ישנו ציוד המאפשר ביצוע ניתוחים גם בתנאי השכבה מיוחדים כמו שתיארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?