בליטה בראש כואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה בראש כואבת
    איתי
    19/08/2012

שלום רב,

לפני כחמש שנים עברתי ניתוח להסרת גידול בראש, לפי מיטב זכרוני היה זה ציסטה שבדרך כלל נמצאת על עצמות ארוכות כמו גפיים, והיה זה נדיר למצוא אותה בתוך הראש שלי, בקרקפת. הניתוח הוגדר כהצלחה מרובה, מאז הכל טוב.

לפני יומיים הרגשתי כאב בראש, באותו צד שנותחתי, במרחק 4-5 ס"מ מאזור הניתוח. מצאתי בליטה קשה, עם רגישות במגע. היום הכאב גדל במגע, וקיימת תחושת אי נוחות ללא מגע. אני לא יודע להגיד אם הבליטה הייתה לפני, אם התפתחה בזמן הזה, מה שבטוח - הכאב הופיע לפני יומיים.

בזמן האחרון לא חליתי, למרות שבתקופת ספטמבר מתפתחת אצלי אלרגיה שמתבטאת בנזלת אלרגית קלה.
    זהו, מלבד זה אני בריא לגמרי., לא לוקח תרופות כבדרך קבע.

בחצי שנה הקרובה אני אמור לבצע צילום MRI לטובת ביקור אחרון לאחר הניתוח שהיה לפני חמש שנים.

נכון לכרגע, הכאב וחוסר הנוחות, ובעיקר התחושה הלא נעימה (בעיקר פסיכולוגית) מאוד מעיקה.

אני צריך להיות מודאג? לסור מיד לבית החולים?

מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בראש כואבת

הוספת תגובה

• בליטה בראש כואבת - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    19/08/2012

איתי שלום,
    לפי תאורך, אני מתרשם שמדובר בתהליך של כיומיים בלבד. הסבירות הגבוהה היא שמדובר בדלקת כלשהי בעור הקרקפת ויתכן בצלקת הניתוח. אני מציע שתיגש להיבדק אצל רופא המשפחה שלך. במידה שאכן מדובר בתהליך זיהומי, הוא לבטח יוכל להתחיל טיפול. במידה שמדובר בבעיה מורכבת יותר, אני מניח שהוא כבר יפנה אותך למומחה המתאים.
    החלמה מהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו