כריתת גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כריתת גרון
    אריאל
    22/10/2012

שלום,

אמי עברה ניתוח כריתת גרון מלא עקב סרטן , לאחר הקרנות שלא עזרו ולאחר אינספור ניתוחים קטנים שלא עזרו. היום היא עדיין מאושפזת עם קשיים בבליעה אני לא מחפש פה פתרון רק רציתי לשמוע דעה של אחרים איפה באיזה בית חולים נמצאת המחלקה הטובה שתוכל למצוא פתרון לשיפור איכות החיים לאחר ניתוח שכזה

תודה מראש

אריאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריתת גרון

הוספת תגובה

• כריתת גרון - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    23/10/2012

אריאל שלום,
    לצערי לא ניתן לענות על שאלתך. במקום שבו נותחה אימך, קרוב לודאי שמכירים את מצבה בצורה הטובה ביותר. אני מציע שתתייעץ עימם. אם היא זקוקה להתערבות מיוחדת שאין ביכולתם לבצע, אני משוכנע שהם שהם יפנו אותה לכתובת המתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור איכות החיים לאחר כריתת גרון

jhon
    22/02/2013

אני אחרי כריתת גרון לפני כשנה וחצי .מרגיש טוב ,
    אוכל רק אוכל טחון ,אוכל בריאות ,אבל מדבר גרוע ,ועדיין הפג משתשל מהבטן .
    כיצד ניתן לשפר את איכות החיים ,האם אפשר לשפר את הדיבור ,אולי השתלה של מיתרי הקול ,או האם יש חידושים בתחום הטוטב .
    לגבי האוכל הרופאים חוששים לעשות הרחבה מחשש לנקב אפשרי בחיבור שעשו מהוושת לקיבה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו