שלום ד"ר אברם נצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר אברם נצר
    אסראא
    18/03/2013

בתקופה אחרונה יש לי תקווציות מתוך שינה הרבה סחרחורות וכף יד ימין זזה כזאת לבד ותקווציות הרבה ברליים מצד ימין ברגליים וביידים עשיתי emg תקין ויומ שישי אחרון עשיתי אמראי מוח מופיע מוקד לא ספציפי קטן בחומר לבן -קורטיקלי,עכירות מסטואידלית מזערית משמאל (מה זאת אומרת בבקשה ?ולמי ממליצ לפנות (מציינת לך שיש לי שני ילדים בת עמ אפלפסיה ודספלזיה מוחית ובן נוסף לפני שנתיים התחיל לו פרקוסים בלי בחום יש לו אפלפסיה מורכבת עדיין בבירור לא ברור מה זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר אברם נצר

הוספת תגובה

• שלום ד"ר אברם נצר - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    18/03/2013

אסראא שלום רב,
    בשלב ראשון, אני מציע שתתייעצי עם רופא המשפחה שלך. סיבות לסחרחורת והתכווצויות בגפיים יכולות להתרחש עקב הפרעות באלקטרוליטים, תיפקודי כיליה וכד' - וניתן לאבחן אותם בבדיקות דם פשוטות. במידה שלא תמצא בעיה בבדיקות הדם, כנראה תזדקקי לבירור נוירולוגי שאת עיקרו אני מבין שכבר ביצעת (MRI. EMG),ולפי הממצאים יהיה צורך לשקול בירור נוסף.
    העכירות במסטואיד כנראה חסרת משמעות.
    אני מאחל לך בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו