בלוטות התירס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות התירס
    דפנה
    18/07/2013

שלום בת 28 ביצעתי סיטי צוואר ממצאים : מוקד היפודנסי זעיר באונה ימנית של בלוטת התריס. רושם למוקד נוסף בקוטר 7 מ"מ באונה השמאלית של הבלוטה -לקורלציה סונוגרפית. מה משמעות התוצאות ? ומה עלי לעשות תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטות התירס

הוספת תגובה

• בלוטות התירס - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    18/07/2013

טלי שלום,
    מדובר בנגעים זעירים. מומלץ שתעברי סריקת אולטרה סאונד של הצוואר, שהיא הבדיקה הרגישה ביותר לנגעים של בלוטת התריס. האולטרה סאונד מסוגל להראות האם מדובר בממצא חשוד או חסר משמעות.
    לפי התאור מדובר בציסטות קטנטנות שבד"כ הינן שפירות.
    בברכת בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטת התריס המשך

טלי
    21/07/2013

שלום דר, תודה על תשובתך לאחר תשובתך נגשתי לקבל הפניה להמשך בירור. שאלה נוספת שמטרידה אותי מאוד בשנה האחרונה ירדתי 15 קילו ובנוסף התקפי גירודים בגוף האם יש קשר? אני קוראת את הסימפטומים ודי מלחיץ אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטות התירס - תגובה - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    21/07/2013

טלי שלום,
    ירידה במשקל, יכולה להיות קשורה בפעילות יתר של בלוטת התריס. אני מציע שתיגשי לרופא המשפחה והוא יקח לך דם לבדיקת רמת ההורמונים של הבלוטה. הגרד לא נראה לי קשור לענין.
    מה שבטוח, אל תכנסי ל"לחץ".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו