עזרה בפיענוח CTראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בפיענוח CTראש
    נרקיס
    06/08/2013

קצת רקע לפני.. אני בת 24 כבר מעל חודש סובלת מכאבי ראש חזקים בעיקר בחלקו הימני של הראש מתאפיין בכאבים מאוד מאוד חזקים מאחורי עין ימין אוזן ימין צוואר ועורף ומרגישה דפיקות ברכה. בבדיקה של פה ולסת רופאה אמרה שיש קושי בפתיחת הלסת עד הסוף ונתנה לי תרגילים לעשות בבית. א.א.ג אמרה שתקין למרות שלא עשתה יותר מידי חוץ מלהסתכל בתוך האוזן. במקביל עשיתי בדיקת ראייה וגיליתי שהתווסף לי צילינדר של מספר שלם למרות שמעולם לא היה לי. קבעתי תור לרפא עיניים לשבוע הבא.
    נוירולוג הפנה אותי ל CT מח כולל בסיס ראש היום הגיעו התוצאות וכל הבדיקה רשום תקין מלבד משפט אחד שמדאיג אותי ורציתי לדעת מהו אומר "בסריקת עצמות בסיס הגולגולת נצפו תאי המסטואידים," מה זה אומר??

מעבר לזה הכאב ראש לא מפסיק והלחץ הוא בראש מאחורי העיניים שלפעמים גובל בכאב לא נסבל. גורם לי להיות עייפה וחלשה ברב שעות היום. מה עוד ניתן לעשות?
    האם לדעתך יש מקום לבדיקת צוואר כי גם שם יש לי כאבים כבר לא יודעת מה מקרין על מה ומאיזה רופא עליי לבקש זאת?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפיענוח CTראש

הוספת תגובה

• עזרה בפיענוח CTראש - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    07/08/2013

נרקיס שלום,
    במכתבך מנית את כל הסיבות האפשריות והעיקריות לכאבי ראש. בירור כאבי ראש כולל בד"כ עיניים (ואת מספרת שהופיע צילינדר שלא היה קודם), פה ולסת (ואת כותבת שנמצאה הגבלה בפתיחת הלסתות), ובעיות בסינוסים (לא דיווחת על הממצאים ב- CT).
    תאי מסטואיד נמצאים אצל כל בני האדם. השאלה היא האם נמצאו ממצאים חריגים בתאי המסטואידים?
    שינויים בעמוד שדרה צווארי יכולים גם הם להיות קשורים בכאבי ראש.
    אני מציע שתשלימי את הבירור שהתחלת בו: אצל א.א.ג, עיניים, פה ולסת ונוירולוג כולל הטיפולים הנדרשים ובעקבות זאת ימצא קרוב לודאי, מזור לכאבי הראש.

בברכת החלמה מהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו