סחרחורות וחוסר שיווי משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות וחוסר שיווי משקל
    מ.מ
    06/12/2013

שלום לכם
    קודם כל אני בת 22 כבר חמש חודשים לאחר לידה ראשונה , עשיתי לאחר ההריון ישירות דיאטה חריפה ובשלושה חודשים ירדתי 12 קילו ונשר לי השיער. עשיתי לפני שבועיים בערך בדיקות דם שיצאו תקינות חוץ ממחסור ממש ממש קטן בברזל שלא דורש תרופה ..
    לפני שבוע סבלתי משפעת עם נזלת ושיעול אני כבר זמן מה מרגישה כבדות בראש כאילו חוסר ריכוז ויציבות מרגישה כובד והרגליים שלי ממש כבדות אני מרגישה סחרחורות כאילו שאני עומדת לאבד את שיווי המשקל וליפול ולפעמים אפילו זזה מצד לצד ומחזיקה את עצמי כדי לא ליפול אני לא יודעת למה זה קורה לי גם הבחנתי שיש לי נפיחות בלחי שמאל למטה איפה הלסת עשיתי בדיקה ויצא שזה אסימטריה ואין לי בלוטות מוגדלות בצוואר .. אני בתקופת לימודים ועושה פרויקט ומטפלת בתינוקת ומרגישה עומס ושעות השינה שלי הם מעטות כך שאם יתנו לי לישון אני אשן חודש מרוב עייפות .. האמת היא שאני מאוד לחוצה ומיואשת אני פשוט מפחדת שיש לי גידול בראש .. אני ממרמרת בבכי מכל דבר אני מפחדת על התינוקת שלי .. דוקטור עזור לי האם תסמינים אלה יכולים להצביע על משהו מדאיג ?? אין לי כאבי ראש לפעמים כשמתעוררת עייפה יש לי קצת אבל ממש נסבלים.. אני מרגישה גם בחילות אך לא מקיאה .. מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורות וחוסר שיווי משקל - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    06/12/2013

מיה שלום רב,
    התסמינים שאת מתארת לא מתאימים לגידול או בעיה מדאיגה אחרת. אני ממליץ שתתייעצי עם רופא המשפחה שלך והוא לבטח, יפנה אותך לבירור ולטיפול מתאים.
    החלמה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מ.מ
    06/12/2013

תודה על המענה אבל קראתי באינטרנט שסחרחורות מתמשכות הן תסמין למשהו מסוכן שמתרחש בראש רופא המשפחה אומר לי שזה נפשי אבל אני מודעת לעצמי ואני בטוחה שיש לי סחרחורות וזה מתחיל לפגוע בפעילות היום יומית שלי אני כל הזמן תשושה וכשאני הולכת אני מרגישה ריחוף וכאילו שהעולם מסתובב סביבי..
    אני מודאגת מאוד שיש לי משהו בראש אני דואגת לתינוקת שלי אם יקרה לי משהו רע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    07/12/2013

אין בתאורך שום עדות לגידול מוחי. אם את לא סומכת על רופא המשפחה שלך, אני מציע שתיבדקי אצל נוירולוג או אף אוזן וגרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךך

מ.מ
    07/12/2013

הייתי לפני 4 ימים אצל דוקטור אף אוזן גרון בקשר לנפיחות בלחי והוא אמר שזה אסימטריה קטנה אך לא סיפרתי לו על הסחרחורת אני אמורה לחזור אליו בקשר לעניין ?? או בבדיקה הכללית שלו היה אמור לראות אם יש בעיה ?? אתה חושב שאני צריכה m.r.i לראש או שזה לא רציני עד כדי כך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךך - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    07/12/2013

כדאי שתחזרי אליו ותספרי לו על מה שמטריד אותך. הוא כבר יחליט איזה ברור יש לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לנוירולוג

מ.מ
    09/12/2013

שלום ד"ר
    תודה על כל המענה והסבלנות
    היום הלכתי לנוירולוג הוא עשה לי בדיקה חיצונית הוא בדק אותי עם מין פטיש קטן ברגליים ובידיים הוא ביקש ממני לעצום עיניים ולהטות את הידיים קדימה אחרכך ביקש ממני ללכת צעד מול צעד ולעצום עיניים והעביר את האצבע על האף והכל היה תקין והוא אמר לי שהכל תקין ואין מה לחשוש.
    שאלתי היא האם לדעתך ניתן להסתמך על בדיקת נוירולוג חיצונית או שכדאי שאבצע תצלום ראש אם.אר.איי אציין שאני מעדיפה להימנע מבדיקה עם קרינה אם לא כדאי לעשות.
    אם חס ושלום יש לי משהו לא בסדר בראש הנוירולוג היה יכול להבחין מבחוץ ?? ואם הכל תקין אז למה יש לי סחרחורת זה לא אמור להעיד על נזק כלשהו ??
    תודה וסליחה על כל השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לנוירולוג - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    09/12/2013

תסמכי על הנוירולוג שאם הוא התרשם שאין בעיה מבחינתו ואין צורך בבדיקות נוספות, חזקה עליו שהוא יודע את עבודתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מ.מ
    12/12/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו