מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטרסאונד צווארירחל26/02/2014
שלום,
אני בת 39, אשמח לעזרתך ולהפנייתך בהתאם:
אונה ימנית - מוגדלת, מרקמה בלתי אחיד, רוחב 24 מ"מ, עובי 19 מ"מ. הודגם גוש במבנה מעורב בגודל 19*13 עם האלו.
אונה שמאלית- אינה מוגדלת, רוחב 12 מ"מ, עובי 8 מ"מ. הודגמו מס' קשריות בגודל 4 מ"מ.
איסטמוס ברוחב 7 מ"מ, מרקמו בלתי אחיד.
לא נעשו בדיקות דם או בדיקות אחרות. רופא משפחה נתן לי ארטופן 400 מ"ג פעמיים שלוש ביום לחמישה ימים ואם לא יעזור שאחזור אליו כדי לקבל סטרואידים.
אשמח שתעזרי לי בפענוח הבדיקה וכן אם כדאי בדיקת אנדוקרינולוג וא.א.ג.
תודה וברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד צווארי - תגובה
פרופ` אבירם נצר01/03/2014רחל שלום,
חסר לי כל המידע על תלונותיך והממצאים בבדיקה גופנית ובדיקות הדם.
לפי הטיפול שאת מקבלת, כנראה שהרופא שלך איבחן טירואידיטיס. זה סביר.
לגבי ממצאי האולטרה סאונד, הם דורשים מעקב וסריקה חוזרת בהמשך.
אני סבור שאת בהחלט זקוקה למעקב אנדוקרינולוגי.
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רחל01/03/2014תודה רבה על תגובתך.
בביקור הרופא לאחר תוצאות האולטרסאונד הנ"ל, נשלחתי לבדיקת דם בד בבד עם מתן הארטופן ( ללא בדיקה גופנית ). כשכתבתי לך עדיין לא הגיעו תוצאות הבדיקות. לפי תוצאת הTSH, אני בהיפר ולא בהיפו כפי המתאים לתירואידיס, וזה מוזר, כי גם התסמינים שיש לי יותר מתאימים להיפו ( עלייה במשקל, רגישות לקור, צרידות, נשירה, חולשה גדולה, נפיחות בצוואר, כאב של למעלה משבועיים בלסת, אוזניים, גרון וכו', קושי בבליעה ותחושת מחנק בגרון ועוד )
תוצאה TSH - 0.01 , FREE T4 - 32.51 , TOTAL T3 - 3.3
בנוסף הברזל שלי היה מאוד נמוך - 17, המוגלובין 10.3
אני חייבת לציין שמעולם לא היה לי ברזל נמוך כ"כ, גם כשההמוגלובין היה 8. מה גם שבגלל שהייתי חיוורת כ"כ וחלשה בחודש האחרון לקחתי בין 2 ל3 כדורי ברזל ( מקסימום 90 מ"ג ) בכל יום.
החולשה הזאת היא מעין המשך לפריצת דיסק שקרתה לפני כ3 חודשים. ככה פתאום. טופלתי גם בפרקוסט.
אשמח לתגובתך, תודה תודה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` אבירם נצר02/03/2014רחל שלום,
את זקוקה לבירור נוסף של האנמיה/איבוד דם. כ"כ בהחלט יש צורך בבירור אנדוקרינולוגי.
אני בטוח שרופא המשפחה יפנה אותך להמשך בירור.
החלמה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?