מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    דנה
    30/05/2014

יש לי כאבי גרון חוזרים הרבה פעמים לרוב באותו צד של הגרון שהיו בלי חום עד עכשיו , ולפני כמה שבועות היו לי כאבים ממש חזקים באוזן גם באותו צד (שמאל שלי ) כמו בגרון וזו לא היתה דלקת , לאחר כמה שבועות עמעומים חזקים ולחץ באוזן ממש בלתי נסבלים עשו לי רק בדיקת שמיעה שהיתה תקינה , עכשיו התחילו לי כאבי גרון שוב וגם עמעומים ממש חזקים באוזן באותה אוזן כמו תמיד וגם חום כבר 3 ימים , ספירת דם אתמול בלילה תקינה אבל רציתי לדעת האם זה יכול להיות קשור לבלוטת לימפה שמתחת לאוזן כי יש לי עמעומים חזקים וחום ! ואם זה לא סטרפטוקוק זה יכול להיות משהו בבלוטת לימפה ?? ממש מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• מידע נוסף

דנה
    30/05/2014

בנוסף לעמעומים ולחץ באוזן כאב הגרון חזק במיוחד ברמות שקשה לי לבלוע . וחום כל כמה שעות עולה אם אני בלי נורופן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    30/05/2014

דנה שלום,
    כדאי שתיבדקי ע"י רופא א.א.ג. שיאבחן את הסיבה למיחושיך.
    החלמה מהירה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דנה
    30/05/2014

הייתי היום אצל אאג שאני הולכת אליו תמיד , הסברתי לו שהכרתי גרון חוזרים וגם העמעומים באוזן , ושלא אופייני שיש לי חום , הוא מישש לי את הצוואר ואמר שהוא לא חושב שיש משהו חשוד בבלוטות לימפה , עדיין אני מפחדת שהחום הלא מוסבר והעמעומים באוזן קשורים למשהו מסוכן בבלוטת לימפה ? האם יש קשר בין העמעומים באוזן והכאבי גרון למשהו מסוכן בבלוטת לימפה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומבחינת החום

דנה
    30/05/2014

החום לא ממש יורד אני הרבה על כדורים כבר 3 ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומבחינת החום - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    31/05/2014

דנה שלום,
    לגבי החום - אם הוא נמשך, תפני לרופא המשפחה כדי שיפנה אותך לביצוע בדיקות מתאימות לבירור זיהום/דלקת.
    לגבי בלוטות הלימפה - אני סמוך ובטוח שאם רופא הא.א.ג. שלך היה מוצא ממצא חשוד, היה מפנה אותך לבירור נוסף. במידה שאינן מוגדלות, הסיכון ל"משהו מסוכן" נמוך מאד.
    ושוב... החלמה מהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש דחוף מקווה לעזרה

דנה
    01/06/2014

החום התחיל מיום רביעי בלילה נמשך עד היום , לא ממש יורד ביום חמישי לפני התחלת האנטיביוטיקה עשו לי ספירת דם שיצאה תקינה ואז התחלתי אנטיביוטיקה והיום (שבת) בבוקר אחרי יומיים עם אנטיביוטיקה הספירה השניה שעשו לי אתמול יצאה שונה , הודיעו לי ה שהמשטח שלילי , הלכתי היום בבוקר לרופאת משפחה כי יש לי כאבים עזים בגרון כאבי ראש צוואר חזה , היא הביאה לי אוגמנטין אבל יש לי כמה שאלות ממה יכול להיות החום הממושך אם אין חיידק? 2) יש לי כמעט כל הזמן דימום מהאף שאני מקנחת אותו 3) יש לי בנוסף לכאבי גרון עזים! , באותו צד של כאב הגרון ובצד של הדימום באף עמעומים ממש חזקים כמו דחפור באוזן ותחושה כמו של לחץ / אוזן סתומה , ויש לציין שלפני כל הסיפור עם החום לפני חודש בערך היו לי רק את העמעומים האלה ועשיתי בדיקת שמיעה שיצאה תקינה אך אני לא מבינה למה הם חוזרים ורציתיי לדעת אם אולי יש מצב שיש לי גידול באיזור של הגרון/ בלוטות / אוזן שגורם לעמעומים כאבי ראש ולחום הבלתי פוסק ? אני מצרפת את הספירה שלפני האנטיביוטיקה (הרגילה) והספירה שעם האנטיביוטיקה (החריגה) תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש דחוף מקווה לעזרה - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    01/06/2014

יש לך זיהום כלשהו, יתכן גם ויראלי. זה לחלוטין לא מתאים לגידול!!
    אני מציע שתיבדקי שוב ע"י הא.א.ג. שמטפל בך שישקול צורך בבירור נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות ספירה אחרי יומיים רפא פן

דנה
    01/06/2014

Wbc 0.3 , GRAN 8.5, GRAN% 82.7, LYMF 13.4 , RDW%16.1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מצב שזה משהו מסוכן בהתחשב ב

דנה
    01/06/2014

בכך שהאוזן שלי ממש עם לחץ ועמעומים, מתפוצץ לי הראש ויורד לי דם מהאף? אני גם ממש חלשה ולא יכולה לזוז מהמיטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מצב שזה משהו מסוכן בהתחשב ב - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    01/06/2014

דנה,
    כמו שכבר כתבתי לך, לא ניתן לבצע את הבירור דרך האתר. תיגשי, בבקשה, לרופא המשפחה שלך, שיעבור על תוצאות הבדיקות המלאות ויחליט על טיפול או צורך בביצוע בדיקות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו