סרטן בלוטת התריס מפושט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן בלוטת התריס מפושט
    כחול ירוק 12
    31/05/2014

שלום,
    בת 54 לאחר הסרה מלאה של בלוטת התריס ודיסקציה צוארית ושני טיפולים ביוד רדיואקטיבי. לאחר הטיפול השני הטירוגלובולין החל לעלות והגיעו למסקנה שתאי הסרטן לא קולטים יוד. עברתי טיפול בנקסאבר, בתחילה עבד יפה ובהמשך הפסיק. עברתי לווטריאנט שלא עבד עלי.
    לסיכום אני עם גרורות בריאות, בכבד ובעצמות. מצבי הגופני מצוין, עובדת, רוקדת, אין לי כאבים.
    האם יש מה לעשות, טיפול, אפשר לטפל בגרורות או להמשיך עד שהמחלה תכניע אותי.
    תודה על ההתיחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן בלוטת התריס מפושט

הוספת תגובה

• סרטן בלוטת התריס מפושט - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    01/06/2014

שלום רב,
    לפי תאורך, עברת קרוב לודאי את כל הטיפולים המקובלים. מחלה כמו שלך יכולה להשאר "רדומה" לאורך תקופות ארוכות, ואף שנים, כך שאין מקום להכנס לדיכאון.את זקוקה למעקב צמוד. במידה שיתרשמו שישנה התקדמות המחלה, אני מניח שישקלו צורך בטיפול נוסף.
    תהיי בריאה! ותרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן בלוטת התריס מפושט

כחול ירוק 12
    07/06/2014

שלום דר'
    המחלה שלי אינה רדומה, ב-PET-CT האחרון לפני חודש הגרורות בריאות ובכבד יציבות אבל התגלו גרורות בעצמות. איזה טיפולים באים בחשבון?
    תודה על ההתיחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן בלוטת התריס מפושט - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    07/06/2014

לגבי טיפולים כימוטרפיים אפשריים, אני ממליץ שתתייעצי עם האונקולוג שמטפל בך. במצבים מסוימים, יתכן ויהיה צורך גם לשקול הקרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו