פענוח u.s

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח u.s
    יוצאת מדעתי .
    24/08/2014

שלום
    אני בת 33 מזה מספר חודשים סובלת מעייפות לא אופיינית . מרגישה שהצוואר "מושך " לצד מסויים ומציק מאוד . נשלחתי לביצוע u.s ואילו הממצאים :

הודגמו קשרי לימפה מוגדלים בתחנה 3-2 מימין בתחנה 2 בגודל 2.3x0.8 ס"מ במראה סונוגרפי שמור , בתחנה 3 בגודל 2.2x0.6 ס"מ ללא סינוס שומני שמור.בתחנה 2 משמאל קשר לימפה בגודל 2.8x0.9 . לסיכום הגדלת מספר בלוטות לימפה לא ספציפית ככל הנראה בעקבות תהליך דלקת או זיהומי . אבחנות מבדלות נוספות כוללות (עם תמונה קלינית ומתאימה )תהליך לימפורולפיטיבי.

אציין כי בדיקות דם בטווח הנורמה

הפנו אותי לניקור תחת אולטרסאונד והתור נקבע לי רק לעוד 3 חודשים ואני מאוד לחוצה ..
    האם הממצאים מדאיגים ?
    האם מתאימים רק לסרטן או שיכולים להעיד על בעיה אחרת ?!
    האם ניתן להמתין 3 חודשים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח u.s

הוספת תגובה

• פענוח u.s - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    24/08/2014

שלום רב,
    לפי תיאור ממצאי בדיקת האולטרה סאונד, החשד לממאירות אינו גבוה! הסבירות הגבוהה ביותר שמדובר בקשריות תגובתיות לתהליך זיהומי.
    אני ממליץ שתתייעצי עם רופא אף אוזן וגרון לגבי מידת הדחיפות של הדיקור. אני סמוך ובטוח שבמידה שהרופא יחשוד באפשרות שלא מדובר בתהליך זיהומי, הוא ידאג לזירוז הפעולה.
    תהיי רגועה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו