הרחת ריחות משונים חשד לגידול מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחת ריחות משונים חשד לגידול מוחי
    יוני
    10/01/2015

שלום רב אני בן 34 בתקופה האחרונה אני מריח ריח מוזר שאין לזה קשר לגורם חיצוני זה ריח פנימי שבא מהראש מהאף הריח הוא ריח של קטורת ריח של דם ריח חמצמץ אני מריח אותו בעיקר במקומות סגורים (חדר בבית) שאין השפעה של רוח אבל גם בחוץ אני מריח אותו הוא בא כמו גל בא והולך לפעמיים הוא נעלם ואז כאשר אני חושב ומאמץ את המוח הוא מתחזק הריח השאלה שלי היא האם זה יכול להיות גידול מוחי או בעיה בסינוסים שחכתי לציין שאני סבלתי משיעול וליחה בתקופה רציפה של 3 חודשיים אבל זה היה ליפני 5 חודשיים כך שחודשיים אני לא סובל משיעול רק קצת ליחה בגרון אבל הליחה באה מכיוון הריאות ולא מהאף ( אין לי נזלת בכלל ואני נושם מצוין ) ולא כואב לי הראש רק לפעמים שאני חושב יותר מידיי מלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרחת ריחות משונים חשד לגידול מוחי - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    11/01/2015

יוני שלום,
    אני ממליץ שתיבדק ע"י רופא א.א.ג. שינוי בתחושת הריח יכול להגרם, הן ע"י בעיות באף ובסינוסים והן ע"י בעיות מוחיות, בין השאר גידולים.
    בברכת בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו