מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה מאודאנונימי31/01/2015
שלום רב, לפני שלוש שבועות התחילו כאבי גרון עם כתמים לבנים על השקדים. במשטח גרון יצא סטרפטוקוק. קיבלתי רפפן הכתמים נעלמו. אך מאז יש לי כאב בשקד הימני שמקרין לאוזן. משטח חוזר יצא נקי. בדיקת דם עליה קלה בלייקוציטים ונטרופילים. חוץ מזה הכל תקין. נבדקתי מספר פעמים אצל אף אוזן גרון ורופא משפחה. הגעתי אליהם לחוצה בטירוף אחרי שקראתי כל מיני כתבות על סרטן הגרון. הרופאים טוענים שלא מדובר בגידול. אין לי כאבים בבליעה, אין שינוי קול. פשוט כאב עמום בצד ימין מקרין לאוזן. באותו צד יש לי שן לא מטופלת וזקוקה לטיפול שורש שגם כואבת. כמו כן סובלת כבר שנים מהתמכרות לטיפות אף עם נזלת קבוע וסינוסיטיס. אני בת 32 מעשנת. ממש מבקשת את חוות דעתך, כי אחרי כל מה שקראתי באינטרנט הלחץ רק גובר. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה מאוד - תגובה
פרופ` אבירם נצר31/01/2015אירה שלום,
אין לך שום סיבה לחרדה. תטפלי בשן שלך שזקוקה לטיפול שורש וקרוב לודאי, שכל המיחושים יחלפו.
החלמה מהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור
אנונימי01/02/2015תודה רבה על תשובתך המהירה.
מרוב הלחץ ביקרתי בשבוע האחרון מספר רופאים. בינהם גם אף אוזן גרון.
הוא בדק את הגרון עם המקל ופנס ואמר שממש לא מדובר בגידול.
האם דרושה בדיקה נוספת או שהבדיקה שהוא ביצע מספקת כדי להירגע ולהתרכז בטיפול בשן?
לצערי הרופאים היום נורא עמוסים ופשוט אין להם זמן להסביר ולהרגיע טיפוסים לחוצים כמוני.
לפעמים אני מרגישה בו זמנית כאב בשן גרון ואוזן, לפעמים זה גרון ואוזן ולפעמים שן ואוזן.
קורה גם שאני מרגישה גם את הצד השני של הגרון.
האם יכול להיות שהשן הבעייתית מקרינה לגרון?
מדובר בשן האחורית מצד ימין.
סליחה על האורך ותודה רבה על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור - תגובה
פרופ` אבירם נצר01/02/2015אירה שלום,
להערכתי, מקור המיחושים שאת מתארת הוא באמת בשן בינה. לכן אני ממליץ שתטפלי בה בהקדם!
תוך כשבועיים, לאחר הטיפול/ עקירה,תוכלי לדעת אם זאת היתה הסיבה, או שיש צורך בבירור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?