מפוחדת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפוחדת מאוד
    אנונימי
    02/05/2015

שלום רב, לפני יומיים באופן פתאומי התחלתי להרגיש כאבים חזקים בצד שמאל צמוד לגרוגרת. הכאב גם במנוחה ובלחיצה מתגבר. הפכתי את האנטרנט וכל מה שמצאתי זה סרטן הגרון. הלכתי לרופא שלא מצא כלום, בלוטות לא מוגדלות, גרון נקי. חשוב לציין שאין כאבי גרון, מגובר בכאב חיצוני מקרין לאוזן. לא מפריע בשינה. אין צרידות, אין שינוי בקול, אין חום או הרגשה של גוש בגרון. אך בגלל שזה כבר כמה ימים לא עובר ועקב הכתבות המלחיצות באינטרנט אני ממש חוששת מגידול בגרון. למרות שרופא מפשחה רק צחק עלי ואמר שאולי מדובר בדלקת של אחד הסחוסים של הגרוגרת. אני בת 32 מעשנת. ברקע סובלת מחרדות ומטופלת בויפאקס. לפני חודש נבדקתי אצל א.א.ג. עקב דלקת גרון סטרפטוקוקית שחלפה אחרי טיפול בפניצילין. אשמח מאוד אם תוכל לעודד אותי קצת, כי לפי המידע באתרים הכל מתחיל ונגמר בסרטן. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפוחדת מאוד

הוספת תגובה

• מפוחדת מאוד - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    02/05/2015

א המפוחדת,
    קודם כל תרגעי, אין לך גידול!!!! לא כך מתייצגים גידולים בד"כ.
    פשוט מאד, תגשי להבדק אצל רופא א.א.ג. והוא יאבחן ממה את סובלת.
    בברכת החלמה מלאה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו