מערות האף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערות האף
    אנונימי
    23/05/2015

שלום רב, בת 32 מעשנת. עקב כאבים ממושכים בלחי ימין עם הקרנה לשיניים, בוצע צילום מערות האף. בסיכום: הצללה כיפתית בסינוס מקסילרי ימין. לפי הרופא לא מדובר בסינוסיטיס. אך לטענתה גם לא נראה סרטני. לפני שנתיים עשיתי MRI מוח עקב כאבי ראש. ובסיכום היה רשום ציסטה של רטנציה בסינוס מקסילרי ימני. אני ממש מפוחדת. האם ציסטה יכלה לגדול? האם חלילה מדובר במשהו לא טוב? בדיקה עם סיב אופטי תקינה לחלוטין. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערות האף

הוספת תגובה

• מערות האף - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    24/05/2015

אירנה שלום,
    את יכולה להיות רגועה. הממצא המתואר הינו חסר חשיבות לחלוטין ואינו גידול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק עוד שאלה קטנה

אנונימי
    24/05/2015

תודה רבה על תשובתך המהירה.
    אני יודעת שהציסטה בmri היא חסרת משמעות.
    השאלה האם ההצללה הכיפתית שנראתה אתמול בצילום היא אותה ציסטה שנראתה בmri לפני שנתיים?
    וממה יכולים לנבוע הכאבים?
    השיניים בריאות, בדיקת האף עם סיב אופטי תקינה, בדיקה נוירולוגית תקינה גם היא.
    תודה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק עוד שאלה קטנה - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    24/05/2015

כן. מדובר באותה הציסטה שנראתה בצילום וב- MRI.
    לגבי הסיבה לכאב בלחי ימין, המקור הוא אחד משני אפשרויות, או מהשיניים או מהסינוס.
    אני מציע שרופאי השיניים והא.א.ג. שלך יתייעצו אחד עם השני ויתאמו את המשך הטיפול.
    בברכת חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו