מודאגת נורא!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת נורא!
    שיר
    30/06/2015

ערב טוב, אני חוששת מאד ואשמח לקבל תשובה בהקדם.
    אני בת 21, בערך 5 שנים אני סובלת מכאבים מאחורי אוזן ימין (בעצם), לפעמים זה מקרין לכל הצד הימני של הראש, לצוואר ואפילו לכתף. יש לי כמו גושים קטנטנים בעצם מאחורי האוזן ובצוואר בצד ימין. פניתי לכל רופא אפשרי. רופא אף אוזן גרון-אמרה שהכל תקין. רופא משפחה-הכל תקין. רופא שיניים-אמר שייתכן ומדובר בלחץ של השיני בינה על הגולגולת והכאב יעבור כשהן יסיימו לצמוח (שן אחת כבר יצאה כמעט לגמרי, השניה עוד לא). פניתי לרופא מומחה בבית רפואה שבדק ואמר שהכל נקי והכל בסדר ואין בעיה. הבעתי את חששותיי בפניו והוא אמר שאם זה היה משהו רציני זה לא היה נגרר תקופה כל כך ארוכה אלא היה ח״ו מתפרץ/מחמיר איכשהו. עבר מאש כבר הרבה זמן, פניתי שוב ושוב לרופאי משפחה שונים וכולם טוענים שהכל תקין. חשוב לציין שבדקתי גם לגבי הגושים והם טענו שכנראה מדובר בסחוסים. עברה מאז תקופה ארוכה והכאב לא חולף. התחיל להקרין גם לעין ולעצם מעל הגבה. לעיתים הכאבים מופיעים בעיקר לאחר צפיה ממושכת במסך/הרכנת ראש אך לרוב מופיעים ללא מעשה מסוים. המומחה מבית הרפואה אמר שאם אני רוצה להיות רגועה אני יכולה לעשות CT ראש אבל לדעתו זה הרבה קרינה וחבל ואין צורך.

אשמח לשמוע את דעתכם. מה לגבי MRI?

אני פוחדת מאד!

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת נורא!

הוספת תגובה

• מודאגת נורא! - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    01/07/2015

שיר שלום,
    אחרי כל ההתייעצויות שכבר עברת, אני לא חושב שיש לי מה להוסיף. לא נראה לי שבדיקת MRI תוסיף מידע משמעותי, מה גם שמדובר בבדיקה יקרה שקופת החולים, קרוב לודאי לא תאשר, בהעדר ממצאים חשודים בבדיקת הרופאים המומחים.
    אני ממליץ, שתמשיכי במעקב אחרי התסמינים שאת מתארת.
    בברכת בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיווני פתרון אחרים ?

Nature
    09/07/2015

שיר שלום,

מטרת הכאב להתריע על בעייה בגוף.
    לא תמיד הרפואה יודעת לפענח את האותות והסימנים.
    זה עדיין לא אומר - שהכל תקין.

האם בנוסף יש לך הגבלה תנועתית בצוואר ? האם ההגבלה מלווה בכאב ?
    האם ידוע לך על שינויים במבנה עמוד השדרה ?
    האם בנערותך עברת טיפול אורטודנטי ליישור השיניים ?
    האם את חורקת שיניים (מורגש לרוב בשינה) ?
    האם עברת לאחרונה צילום פנורמי של השיניים ?

בריאות והחלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו