כובד בראש ולחץ באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כובד בראש ולחץ באוזניים
    איה
    15/10/2015

שלום רב
    מזה מספר חודשים שאני סובלת מתחושת כובד בראש בעיקר באזור הקדמי, התחושה הזאת גורמת לי לאי יציבות, כאילו שהראיה רועדת.
    בשבועות האחרונים התווסף לעניין גם לחץ באוזן וטנטון+ירידת שמיעה הולכתית קלה עם מרכיב תחושתי עצבי בדציבלים נמוכים.
    רופא אאג שלח לMRI מוח ועצמות השמע שיצא תקין למעט נוזלים כלואים בחלק השמאלי דווקא של המסטואיד.
    אני ממש מעורפלת וחלשה, קשה מאוד לתפקד עד בלתי אפשרי. כל תזוזה של הגפיים גורמות לאי יציבות ודיבור או צלילי רחוב מכבידים עליי מאוד.
    הצלילים באוזניים ותחושת הכובד בראש וההרגשה שעוד רגע אני הולכת ליפול מאוד מקשים על היומיום. עשיתי בדיקה אצל נירולוגית שלא מצאה משהו, וגם בדיקת ראיה בעקבות נקודות שחורות בשדה הראיה שיצאו תקינות. בבדיקות דם נמצא ברזל מאוד נמוך בדם (19) ופריטין 7. המוגלובין תקין (אני צמחונית). התחלתי לקבל טיפול נוגד אלרגיה לספיחת הנוזלים באוזן, עוד אין שיפור.
    כמו מה זה נשמע לך ד"ר?
    האם עליי לעשות סיטי מערות פנים ואוזניים? האם התסמינים האלו מעידים על מחלה כלשהי?
    אודה להכוונתך
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כובד בראש ולחץ באוזניים

הוספת תגובה

• כובד בראש ולחץ באוזניים - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    18/10/2015

איה שלום,
    יתכן שחלק מהתסמינים שאת מתארת קשורים בחסר הברזל. מבחינת א.א.ג., לא נראה לי שיש צורך בבירור נוסף.
    אני ממליץ שתתיעצי עם רופא המשפחה לגבי טיפול בתכשירי ברזל וויטמינים חיוניים.
    החלמה מהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הכוונתך!

איה
    18/10/2015

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו