בלוטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטה
    מיכל
    28/10/2015

שלום וברכה,
    דילגת על הודעתי אז אני רושמת שוב (בתקווה שהדילוג לא היה במתכוון)
    בת 34 בריאה בד"כ.
    שלושה חודשים אחרונים אני חשה עייפות בלתי מוסברת, חולשה כבדה וחוסר אנרגיה, תחושה של סהרוריות כבדה.
    יש לי כנראה פטריה באוזן שמפרישה הרבה ובכל פעם מחדש אני שוטפת את האוזן אצל רופא. נראה כי לאחרונה עלו על טיפול יעיל נגדה.
    הבעיה היא שאני בכל זאת מרגישה מאוד חלשה ותשושה. הפסקתי לעבוד כי פשוט אין לי כוחות. לא מצליחה להסביר את העייפות הזאת.
    במהלך כל החודשיים הללו ישנה בלוטה בצוואר מצד ימין, ממוקמת ממש על הדופק (קצת מתחת ללסת) מתחת לשריר מרכין ראש. במגע בה היא מקרינה מן כאב עמום לכיוון האוזן.
    מספר רופאים הסתכלו ואמרו שלא מצליחים להרגיש אותה אבל הם כן שמים לב שאני קופצת באי נוחות כשהם נוגעים באזור.
    בנזוגי חשב כבר שאני הוזה את הבלוטה עד שאתמול הוא סוף סוף הצליח להרגיש אותה, לטענתו זה מרגיש כמו שריר חזק תפוס. ביומיים האחרונים הבלוטה בולטת יותר.
    השאלה שלי היא האם בלוטה כזאת יכולה להעיד על מחלה כלשהי?
    האם עליי לבדוק אותה או להניח שאם הרופאים לא מצאו סימנים אז כנראה שאין מה לדאוג וזה רק "בראש שלי" מה שנקרא.
    אודה לתשובתך המלומדת
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטה

הוספת תגובה

• בלוטה - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    29/10/2015

מיכל שלום,
    לא דילגתי על שום פרט בתלונותיך. אני סבור שהתלונות שאת מתארת מצריכות בירור מסודר. לדעתי, רופא המשפחה שלך צריך לנהל את הבירור. אני ממליץ שתבדקי אצלו והוא יפנה אותך להמשך הבירור הנדרש.
    החלמה מהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    29/10/2015

הוא כרגע לא זמין מזה חודש וחצי ואין רופא מחליף (אני גרה בישוב קטן וכאמור, אין בי טיפת אנרגיה וכח לצאת מן הבית בתקופה זו גם לא לעוד מרפאה כי כולן רחוקות)
    אבל כשיחזור אמשיך בירור מולו. מקווה שזה איזה וירוס שיחלוף במהרה.
    תודה לך ד"ר נכבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך פרופסור נכבד.

מיכל
    29/10/2015

בטעות רשמתי ד"ר.
    סליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו