כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    דליה
    02/02/2016

בת 61 בריאה. לפני 5 חדשים החלפתי משקפיים לאחר8 שנים עם אותו מספר.בבדיקה התברר שהמספר בעין ימין ירד ב3 מספרים.מאז אני עם כאבי ראש מסוג לחץ על העיניים וכן מן הצוואר לראש האחורי. עפי האופטימיטריסט הבנתי שהמוח עדיין לא הסתגל לשינוי ומפה הכאב.לאחרונה התחלתי בטפול פיזיוטרפי שבו עושים לי עיסוי ראש וצואר.זה מרגיע את הכאב ליומיים בלבד. ושוב חוזר לאותו סוג כאב. אני מרגישה שהראש שלי כמו כדור מכווץ. מהצואר ומעלה. אני מתלבטת אם לעשות אם אי אר. די נואשת ומכניסה לראש מחשבות רעות. מה לעשות ......מצפה לתשובה מהירה תודה.אציין שאני שנים עם מולטיפוקל וכן אמתתי הבדיקה עם אופטימיטריסט נוסף שאשר המספר כמו כן עשיתי בדיקות עיניים מקיפות. נוירולוג גם לא נתן לי שום תשובה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    05/02/2016

דליה שבת שלום,
    לצערי, אין לי מספיק ידע בתחום זה. יתכן ויש מקום שתתייעצי עם מרפאת כאב לגבי האפשרויות להקל על מיחושיך.
    בברכת בריאות שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו