בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר שמאל!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר שמאל!
    אוהד
    31/03/2016

מזה שבועיים בלוטת לימפה בצוואר שמאל מוגדלת, בתשובת אולטרסאונד נשללו בעיות בבלוטות הצוואר, תריס, מגן, רוק, יצויין שישנה תגובה לזיהום עקב ההגדלה של הבלוטות
    לאחרונה מופיעים לי כיבים אדומים בפה, רירית לבנה בכל חלל הפה, וכמה שלפוחיות בלחי הפנימי שלא כואבות אבל חלקן עם סימן של קריש דם, והלוע אדום, ובסמוך לשקדים יש שכבה צהובה כמעין שכבת מוגלה, שלא יורדת או משתנה!
    אין פצע פתוח או מדמם, אבל הגרון טיפה כואב, ויש מס נקודות אדומות בחלל הפה!
    ברצוני לדעת מה ניתן לעשות
    לא קיבלתי עדיין שום חוות דעת מרופא משפחה, וכן יש בדיקות דם מיום שני, והרופא חוזר ביום א למרפאה!
    אני יודע שיש משהו לא תקין, אני גם מרגיש רע, ויש טיפה כאבים באזור הלסת!
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר שמאל! - תגובה

פרופ` אבירם נצר
    31/03/2016

אוהד שלום רב,
    הקשרית בצוואר הינה תגובתית לזיהום בחלל הפה.
    אני ממליץ שתיבדק בהקדם ע"י רופא אף אוזן וגרון. יתכן גם שיהיה צורך בבדיקת סטומטולוג - תת התמחות של רופאי שיניים.
    אני בטוח, שהם יזהו את הבעיה ומליצו לך על הטיפול המתאים.

בברכת החלמה מהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ותודה ענקית על תשובתך המהירה

אוהד
    31/03/2016

אפתח בתודה הכי ענקית שאפשר, אני יודע שהנימוס וההוקרה יותר חשובים במידת מה מההרגשה רעה שלא לכבד!

אציין שאני עם אבניים בשיניים ליישור 2 הלסתות

מה שכן, הדבר לא חדש, הטיפול נעשה עיי אורטודנטמלפני שנה וחצי, והטיפול האחרון התקיים ב 2/3/16, כך שלא היתה שום בעיה רפואית כמו שקיימת לאחרונה, כך שאני שולל שהזיהום הנוכחי הוא בעיקבות הטיפול האורטודנטי!

תודה ממני

אוהד

ופסח כשר, התיקווה שאעדכן בדבר חדשות טובות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו