מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצאים בבלוטת המגן עם קול חלש מאוד מזה שנתייםיניב24/08/2016
שלום ד'ר
בן 57, עד לפני שנתיים עבדתי בסקרים טלפוניים,יום אחד עברתי מצב כמו התקררות,קיבלתי משאפים כמו
QWAR100שלא עזרו לי ממש,תוך כדי זמן הופיעה אצלי צרידות והקול הישתנה ונחלש, עם הזמן הכל רק החמיר,נגשתי ל אאג בקופת חולים משם נשלחתי למרפאת בית חולים,בה אני בא למעקב כל חצי שנה, אין שיפור במצב הקול-האבחנה- DIAGNOSIS- LPRD DYSPHONIA VENTRICULARIS
עברתי בדיקות US של הצוואר ,וזה מה שיצא-ממצא בבדיקה מתאריך1.12.14
בלוטת המגן:אונה שמאלית רוחב1.51 גובה1.59 עומק1.57 אינה מוגדלת, הודגמה קשרית הטרוגנית בקוטר0.57ס'מ בשליש העליון של האונה גבולותיה שמורים.
בUSמתאריך 21.8.15 הממצא היה-הודגמה קשרית ידועה מבדיקה קודמת גודלה 0.73*0.53ס'מ גבולותיה שמורים.
בUS מתאריך3.8.16 הממצא-אונה שמאלית- רוחב1.49 גובה1.58 עומק1.38 הודגמה קשרית הטרוגנית בגודל 0.87*0.46
גבולותיה שמורים
אונה ימנית רוחב1.95גובה1.72עומק1.48
הודגמה קשרית איזואקואית בשליש התחתון של האונה בקוטר 0.45 גבולותיה שמורים
סיכום-הודגמה קשרית ידועה באונה השמאלית של בלוטת המגן אשר גדלה במידה קלה ביותר בהשוואה לבדיקה קודמת
קשרית איזואקואית באונה הימנית אשר מחקה את רקמת האונה ולא הודגמה בבדיקה קודמת TIRADS2
לפני כשבועיים מישהי הביאה לי חיבוק עוצמתי שהרגשתי שלוחץ לי מאוד על הגרון
מאז אני מרגיש כל הזמן תחושת לחץ על הגרון תחושת חנק,
בעבר ליפעמים הרגשתי כך אבל לא בעוצמה כזו ולא במשך ימים על ימים
שאלותיי, מה פשר המימצאים?האם הקשריות האלה יכולות להביא לתחושת לחץ בגרון או תחושת חנק? כאילו שמישהו לופת לי את הצוואר את הגרון
מה זה יכול להיות?
ומה משמעות הקשריות האלה? מה זה DYSPHONIA VENTRICULARIS? איך מטפלים בזה במידה ויש טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאים בבלוטת המגן עם קול חלש מאוד מזה שנתיים - תגובה
פרופ` אבירם נצר25/08/2016יניב שלום,
שתי הבעיות שאתה מציג אינן קשורות אחת בשניה. הדיספוניה נגרמת עקב שימוש מאומץ ולא נכון במיתרי הקול.
הקשריות בבלוטת התריס אינן קשורות לכך, וכנראה הינן ממצא אקרעי. לפי גודלן, הן לא גורמות לשום תופעות לחץ מקומי בצוואר.
הרגשת המתח בצוואר קשורה כנראה בדיבור המאומץ שגורם לכיווץ של שרירים בצוואר.
אני מציע שתתייעץ עם רופא א.א.ג. לגבי הטיפול המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?