תוצאות אולטרה סאונד צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות אולטרה סאונד צוואר
    דויד
    08/11/2016

בן 72. להלן תוצאות בדיקת א. סאונד צוואר ב. התריס :
    אונה שמאלית בגודל תקין. קשר מעורב בעל הסתיידות קליפתית בגודל 13/12/10 מ"מ .
    אונה ימנית בגודל תקין. מס' קשריות נוזליות בקוטר עד 4 מ"מ.
    הודגמה תקינה של בלוטות הרוק. לא הודגמו בלוטות לימפה או ממצא אחר. כאבים לסירוגין באיזור הצוואר השמאלי שאינם ממוקדים נקודתית. אודה על הסבר התשובה ופעולות נחוצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוצאות אולטרה סאונד

פרופ` אבירם נצר
    09/11/2016

דוד שלום,
    לצערי, אין ברשותי מספיק פרטים. אני ממליץ שתתייעץ עם הרופא שהפנה אותך לביצוע הבדיקה. הממצאים המתוארים, אינם נראים חשודים, אך כדאי שתתייעץ עם הרופא המטפל ואם אנדוקרינולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות אולטרה סאונד צוואר המשך

דויד
    10/11/2016

הבדיקה בוצעה בתחילת השבוע עקב כאב עדין באיזור הצוואר השמאלי וגם בלוטת התריס בנגיעה. התור לאנדוקרינולוג בעוד למעלה מחודשיים ולכן אין לי כרגע פרטים נוספים. Iאני בן 72). אשמח אם תוכל להבהיר האם נדרשים ורצוי בדיקות נוספות כלשהן כדי לשלול גידול או שהממצא בשלב זה מצדיק מעקב בלבד.
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות אולטרה סאונד

פרופ` אבירם נצר
    11/11/2016

אני ממליץ שתיבדק ע"י אף אוזן וגרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו