כאבי גרון וצוואר תקופה ארוכה- עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון וצוואר תקופה ארוכה- עזרה
    עופרי
    15/02/2017

שלום דר', מזה תקופה של מעל שלושה חודשים אני סובלת מכאבי גרון וצוואר, בעקבות כך הופניתי לאולטרסטונד והנה התוצאות:
    עובי האיסטמוס 3.5 ממ.

אונה ימנית במימדים 50X12X14 ממ, הודגמו קשריות היפואקואיות קטנות, רובן מתאימות לציסטות קולואידיות, הגדולה בגודל 6.5X2.5 ממ מורכבת ממס איזורים ציסטים זעירים.

אונה שמאלית במימדים 50X12X13 ממ, הודגמו מס קשריות קטנות המתאימות לציסטות קולואידיות , בנוסף קשרית היפואקואית בקוטב התחתון בגודל 6.5X4X9 ממ עם היפרמיה.

לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בשרשרת הגוגולרית דו-צדדי.
    בלוטות הרוק התת ליסתיות במרקם תקין.

במקום הנמוש בצוואר מימין הודגמו מס בלוטות לימפה הגדולה בגודל 3X14 ממ, נראות ריאקטיביות

האולטרסאונד נעשה לפני כחודש, ועדיין אני סובלת מכאבי גרון שלא עוברים. בנוסף ישנה מעין גולה קטנה בצד ימין בצוואר שלא עוברת מעל ארבעה חודשים..
    אשמח להסבר על תוצאות הבדיקה ומה עלי לעשות.. כבר אובדת עצות..
    תודה רבה דר', יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת קטנה..

עופרי
    15/02/2017

רק רציתי לציין שאני אחרי טיפול אנטיביוטי באוגמנטין 10 ימים+ סטרואידים כי הרופא חשב שאולי ישנו זיהום/דלקת.. אולם הבלוטה עוד ניתנת למישוש ומוגדלת והכאבים גרון לא עוברים..
    בתודה מראש פרופסור!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גרון וצוואר תקופה ארוכה- עזרה

פרופ` אבירם נצר
    15/02/2017

עופרי שלום,
    סקירת האולטרה סאונד אינה חשודה.
    אני ממליץ שתבדקי ע"י רופא אא"ג לבירור כאבי הגרון הממושכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו