כאבי גרון חזקים אחרי ניתוח בהרדמה כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון חזקים אחרי ניתוח בהרדמה כללית
    רועי
    31/03/2017

שלום!
    קוראים לי רועי בן 21 ולפני 5 ימים עברתי ניתוח אף בהרדמה כללית מאז הניתוח התחילו לי כאבים חזקים וחדים בגרון ואפילו נוצר פצע לבן על הענבל שמקשה עליי בבליעה ולגימה האם יש משהו לעכל על הכאב? והאם זה תקין שאחרי חמישה ימים אני לא מרגיש שיפור?
    תודה מראש רועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה: כאבי גרון חזקים אחרי ניתוח בהרדמה כללית

פרופ` אבירם נצר
    31/03/2017

רועי שלום,
    מדובר כנראה בפציעה לרירית שארעה במהלך ההרדמה - הכנסת צינור לקנה הנשימה לצורך הנשמה במהלך הניתוח. קרוב לודאי שהכאב יחלוף בתוך מס' ימים. בבית מרקחת אתה יכול לקנות טבליות מציצה או ג'לי מאלחש להקלת הכאב.
    החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי פרופ׳ זה שוב רועי

רועי
    01/04/2017

היי פרופ׳ קודם כל תודה על העזרה , דבר שני קמתי היום בבוקר עם דימום מהגרון האפטה נעלמה הכאב ירד רק שמקום האפטה עכשיו יש דימום מהגרון רציתי לדעת אם זה תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רועי

פרופ` אבירם נצר
    02/04/2017

זה סביר מעט דימום לאחר שהגלד נשר. אני משוכנע שהפצע יחלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו