כאבי גרון אוזן וצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון אוזן וצוואר
    אור
    02/05/2017

שלום ד"ר
    מזה כ3 חודשים אני סובלת מהפרשה בהליך הבליעה הרגשה של קוץ ודקירה חדה באוזן. רופא משפחה הפנה לאאג אצלו ביקרתי למעלה מ5 פעמים
    תחילה ביצע בדיקה עם סיב דרך האף ואמר שיש יבלת קטנה במיתר קול שמאל שלא אמור לכאוב
    אחרי חודש אמר שיש לי מעין פצע לבן קטן שנמצא במקום בעייתי ולכן ההחלמה ארוכה נתן לי אנטיביוטיקה ל10 ימים והמליץ על שטיפות פה בוקר וערב
    אחרי 10 ימים המצב נותר כשהיה. חזרתי אליו בדק שוב בסיב האופטי ואמר שאין כלום ואין סיבה לדאגה אך הכאבים לא מרפים. חזרתי לרופא שוב וזה ביצע בדיקה אחרת תפס את הלשון והסתכל באמצעות מראה אמר שאין כלום אבל כדי לישון בשקט הפנה לus צוואר ובלוטת התריס שיצא תקין לחלוטין. חזרתי אליו עם הממצאים וזה טוען שכל הכאבים מקורם אינו בגרון או באוזן ולכן אינו יכול לעזור לי המליץ שאלך לגסטרולוג כדי לבדוק האם מדובר בריפלוקס.
    מה אתה ממליץ לעשות ? אם היה לי ריפלוקס לא הייתי סובלת מצרבות או איזשהו כאבים אחרים?
    הכאב שלי הוא רק בצד ימין הרגשת יובשביל בגרון דקירות באוזניים ועורף תפוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גרון אוזן וצוואר

הוספת תגובה

• כאבי גרון אוזן וצוואר

פרופ` אבירם נצר
    02/05/2017

אור חג שמח,
    לפי תאורך, מאוד סביר שמדובר ברפלוקס. בד"כ, רואים את הממצאים בבדיקות הגרון, כמו שעברת.
    האפשרויות הן להתחיל טיפול ברפלוקס ולראות את התגובה. אפשרות שניה היא שתיבדקי אצל גסטרואנטרולוג.
    החלמה מלאה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אור
    02/05/2017

אני מאוד חוששת שמדובר במשהו אחר וחמור שאולי הרופא לא מבלים בו
    יש לי שאלה אם היה לי חלילה משהו חמור או איזשהו סוג של גידול הוא היה אמור להתגלות בבדיקות שעשיתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גרון

פרופ` אבירם נצר
    03/05/2017

אור, אני מצטער, אך איני יכול לבדוק אותך דרך האינטרנט. אני מניח שאם היה ממצא חשוד, הרופאים שבדקו אותך היו מזהים אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו