מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גרון אוזן וצוואראור02/05/2017
שלום ד"ר
מזה כ3 חודשים אני סובלת מהפרשה בהליך הבליעה הרגשה של קוץ ודקירה חדה באוזן. רופא משפחה הפנה לאאג אצלו ביקרתי למעלה מ5 פעמים
תחילה ביצע בדיקה עם סיב דרך האף ואמר שיש יבלת קטנה במיתר קול שמאל שלא אמור לכאוב
אחרי חודש אמר שיש לי מעין פצע לבן קטן שנמצא במקום בעייתי ולכן ההחלמה ארוכה נתן לי אנטיביוטיקה ל10 ימים והמליץ על שטיפות פה בוקר וערב
אחרי 10 ימים המצב נותר כשהיה. חזרתי אליו בדק שוב בסיב האופטי ואמר שאין כלום ואין סיבה לדאגה אך הכאבים לא מרפים. חזרתי לרופא שוב וזה ביצע בדיקה אחרת תפס את הלשון והסתכל באמצעות מראה אמר שאין כלום אבל כדי לישון בשקט הפנה לus צוואר ובלוטת התריס שיצא תקין לחלוטין. חזרתי אליו עם הממצאים וזה טוען שכל הכאבים מקורם אינו בגרון או באוזן ולכן אינו יכול לעזור לי המליץ שאלך לגסטרולוג כדי לבדוק האם מדובר בריפלוקס.
מה אתה ממליץ לעשות ? אם היה לי ריפלוקס לא הייתי סובלת מצרבות או איזשהו כאבים אחרים?
הכאב שלי הוא רק בצד ימין הרגשת יובשביל בגרון דקירות באוזניים ועורף תפוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גרון אוזן וצוואר
פרופ` אבירם נצר02/05/2017אור חג שמח,
לפי תאורך, מאוד סביר שמדובר ברפלוקס. בד"כ, רואים את הממצאים בבדיקות הגרון, כמו שעברת.
האפשרויות הן להתחיל טיפול ברפלוקס ולראות את התגובה. אפשרות שניה היא שתיבדקי אצל גסטרואנטרולוג.
החלמה מלאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אור02/05/2017אני מאוד חוששת שמדובר במשהו אחר וחמור שאולי הרופא לא מבלים בו
יש לי שאלה אם היה לי חלילה משהו חמור או איזשהו סוג של גידול הוא היה אמור להתגלות בבדיקות שעשיתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גרון
פרופ` אבירם נצר03/05/2017אור, אני מצטער, אך איני יכול לבדוק אותך דרך האינטרנט. אני מניח שאם היה ממצא חשוד, הרופאים שבדקו אותך היו מזהים אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?