מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת התריס ובלוטת לימפה שאלה דחופה שמדאיגה אותי מאודשלמה19/11/2017
שלום רב להלן תוצאות הבדיקות us
בתאריך 12.9.17
ממצאים : אונה ימנית בגודל ומרקם תקינים אונה שמאלים בגודל ומרכם תקינים מכילה קישרית היפראקוית עם הילה היפראקוית בגודל 16 ממ
איסומוס הודגם תקין
סיכום קישרית משמאל TIRADS 2 לא נידרש מעקב
צוואר כולל בלוטות לימפה :
ממצאים :
בלוטות רוק תת לסתיות ופרוטיס הודגמו תקינות הודגמו בלוטות לימפה היפראקוית עם הילוס שמור ללא היפרמיה ביקר בתחתונות a2 ו3 יותר בולט משמאל עד עובי 1.3 ממ
המלצות :ביקור בעוד חודש
בתאריך :16.10.17
אסימוטוס לא מורחב מירקם אחיד
אונה ימנית :לא מוגדלת מירקם אחיד
אונה שמאלית :לא מוגדלת עם קשר ריקמתי אקוגני כ 16 ממ גבול סדיר מרקם אחיד הילה ווסקולרית שמורה
בלוטות תת לסתיות והפרוטיס עם הדגמה תקינה
לא הודגמו בלוטות פרתירואיד מוגדלות דו צדדי
הדגמה תקינה של בלוטות רכות
לא הודגמו בלוטות לימפה נפוחות
על פי הנחיה של רופאת משפחה הופנתי לרופא אאג למעקב אחרי בלוטת התריס והופנתי לFNA עי רופא אאג לאחרונה התחלתי להרגיש בלוטת לימפה נפוחה על הצוואר למטה קרוב לעצם הבריח בצד שמאל (אני חושב ומסתמך על מישוש ותמונות של איזורי בלוטות הלימפה ) השאלה שלי היא אם יש מצב שבלוטת לימפה אחת חוזרת לגודלה המקורי ואחרת מיתנפחת ואם יש סיבה לחשוש לגידול בהלוטת התריס עקב הגדלה של בלוטוץ לימפה באותו הצד בתודה מראש לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס ובלוטת לימפה שאלה דחופה שמדאיגה אותי מאוד
פרופ` אבירם נצר21/11/2017שלמה שלום,
זה שבלוטות לימפה גדלות ומצטמקות לסירוגין, זה ממצא תקין לחלוטין. זה תפקידן של הבלוטות, כשיש זיהום כלשהו הן גדלות ואחרי שמתגברות על הזיהום נסוגות בגודלן.
הממצאים שתיארת אינם נראים חשודים. בכל מקרה, אני ממליץ שתיבדק שוב ע"י רופא הא.א.ג. שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?