בליטה די צרה וארוכה מתחת לשקד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה די צרה וארוכה מתחת לשקד
    סיון
    28/12/2018

הייתי אצל הרופא שלשום בגלל שיעול וכאב בגרון הוא אמר שהוא טיפה אדום אבל אין לי כלום ונתן לי סירופ לשיעול
    יום אחרי באמת הסירופ עזר והתחלתי להרגיש כאילו יש לי איזה משהו שמפריע לבליעה מצד ימין מתחת לשקד וכואב ופתאום ראיתי כמו איזה שקד שלישי מתחת לשני גולות השקדים רק מאורך, מה זה יכול להיות? אני ממש מוטרדת
    ולבת שלי בידיוק נגמר איזה וירוס ולי ולבעלי היה שילשולים וכאבי בטן , אך אני מאוד מודאגת למה שצץ לי מתחת לשקד משהו די צר וארוך גבשושי , יש שיפור בבליעה כבר לא מפריע ופחות כואב אבל הוא עדיין שם
    אודה לתשובתך המהירה תןדה. צרפתי תמונה קצת קשה להבחין כי במציאות זה נראה קצת שונה אבל אולי יעזור להבין כיוון מה זה כי אני מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בליטה די צרה וארוכה מתחת לשקד

פרופ` אבירם נצר
    29/12/2018

סיון שלום,
    לפי תיאורך, אני מתרשם שמדובר בלקח בגרון, כנראה נגיפית.
    אם כאב הגרון לא יחלוף בתוך מס' ימים, אני ממליץ שתיבדקי אצל רופא אא"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

סיון
    29/12/2018

מה זה לקח בגרון ומה זה אומר כנראה נגיפית? הכאב עבר אבל יש את הגוש המאורך הזה מתחת לשקד זה מה שמטריד אותי
    ראיתי את התמונה מה שמופיע בצד שמאל בתמונה מתחת לשקד?
    תודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

פרופ` אבירם נצר
    29/12/2018

הכוונה דלקת.
    כמו שכתבתי, כדאי שתיבדקי ע"י אא"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה

סיון
    29/12/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו