ניתוח להקטנת קונכיות האף

מנהל הפורום

פרופ` אבירם נצר
פרופ' אבירם נצר
053-4877797
לקביעת תור אצל פרופ' אבירם נצר
053-4877797 ללא פרסום בפורום
 
  • ניתוח להקטנת קונכיות האף
    רויטל
    04/03/2019

    אני מכורה לשעבר לאוטריווין. השתמשתי בתקופה במשך 5 שנים ברצף.
    נכון להיום, ללא נזלת , אך קיימת נפיחות בקונכיות ולכן יש לי נשימה לא סדירה.
    הרופא המליץ על ניתוח.
    אשמח לחוות דעת נוספת ממך

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ניתוח להקטנת קונכיות האף

    פרופ' אבירם נצר
    04/03/2019

    רויטל שלום,
    הקטנת הקונכיות יכול לשפר את הנשימה האפית אך כנראה שלא תפסיק את הנזלת האלרגית שכנראה את סובלת ממנה.
    אם מפריע לך הקושי בנשימה האפית אז בהחלט יש מקום לשקול את הניתוח

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


